Διαλύεται το κόμμα που κατάκλεψε και κατέστρεψε την Ελλάδα

5



Πολύ βαρύ είναι το κλίμα στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ. Η δημοσκοπική του κατάρρευση, μαζί με αστοχίες και τελευταίο χτύπημα την λίστα Λαγκάρντ, έχουν φέρει τα στελέχη σε απόγνωση.

Μεταξύ του μάλιστα συζητάνε και θέμα αλλαγής ηγεσίας, χωρίς να το θέτουν κάπου ευθέως, ωστόσο και να θέλουν να προχωρήσει τέτοιο σενάριο, δεν γίνεται, αφού υπάρχει τεράστια ένδεια και σε στελέχη!

Επίσης του καταλογίζουν ως μέγιστο λάθος την εμφάνισή του στο δελτίο ειδήσεων του MEGA, χαρακτηρίζουν την εμφάνισή του εκεί ως τραγική και ως «πολιτική αυτοκτονία» που έχει κοστίσει στο ΠΑΣΟΚ πάρα πολύ!

Ενδεικτικό μάλιστα της σφοδρότατης αμφισβήτησής του είναι και το γεγονός, ότι μέτρησε άλλη μια «απώλεια» στελέχους πιστού σε αυτόν μέχρι πρόσφατα, του βουλευτή Αρκαδίας Κωνσταντινόπουλου, ο οποίος μάλιστα αυτοβούλως παραβρέθηκε την Τετάρτη στην παρουσίαση του βιβλίου του υπ’ αριθμόν ένα εσωκομματικού «εχθρού» του Βενιζέλου, του Α. Λοβέρδου!

Είναι γεγονός, ότι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ περνά τις πιο δύσκολες ώρες του στην ηγεσία του Κινήματος. Και αυτό όπως επισημαίνει το parapolitika.gr, μόλις εφτά μήνες μετά την θριαμβευτική του εκλογή ως διαδόχου του Γ. Παπανδρέου…
Δημοσίευση: Οκτωβρίου 07, 2012

5 Σχόλια για την ανάρτηση: "Διαλύεται το κόμμα που κατάκλεψε και κατέστρεψε την Ελλάδα"
Ανώνυμος είπε...

Τελείωσε το νερό στο αποχωρητηριο του ΠΑΣΟΚ και άρχισε να αναδύεται η μπόχα.Ασφυξία και για τον δήμαρχο που βλέπει το μαγαζί να βαράει κανόνι και αρχίζει να αλληθωριζει προς τις συνιστώσες .καιροσκοποι κοινώς σαλταδοροι.Η μαγκιά προς την ΧΑ μόνο τυχαία δεν ειναι άρχισαν οι εισαγωγικές εξετάσεις με προφορικό και γραπτό λόγο.Τελικά θα μείνετε όλοι στη Καλλιόπη


8 Οκτωβρίου 2012 στις 12:13 π.μ.
Ανώνυμος είπε...

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ


8 Οκτωβρίου 2012 στις 1:58 π.μ.
Ανώνυμος είπε...

sta tsakidia.....


8 Οκτωβρίου 2012 στις 2:02 π.μ.
Ανώνυμος είπε...

Βαγγέλη, αυτό το δάχτυλο στη φωτογραφία σου είναι για αυτούς που σου λένε να φύγεις; Δηλαδή, έτσι εσείς, να κ΄ εγώ.


8 Οκτωβρίου 2012 στις 12:54 μ.μ.
Ανώνυμος είπε...

Το άσχημο είναι ότι εκτός από την χώρα καταστρέψανε και την κοινωνία.
ΧΕΣΤΗΚΑΜΕ ΑΝ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ...


11 Οκτωβρίου 2012 στις 11:19 μ.μ.

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator