Αν το Ισλάμ κινείται έτσι στη Γαλλία των 50.000.000, ΕΔΩ τι θα γίνει; ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ βίντεο

0



Ένα αποκαλυπτικό σύντομο ντοκιμαντέρ διάρκειας λίγων λεπτών που όμως δείχνει ξεκάθαρα προς τα που οδεύει η Ευρώπη. Τα όσα παρακολουθεί κανείς στο video διαδραματίζονται στη Γαλλία των 50.000.000. Επίσης δεν υπάρχει καμία προπαγάνδα καθώς οι ίδιοι οι μουσουλμάνοι απαντούν ξεκάθαρα -και τους τιμά αυτό- στο τι προτίθενται να κάνουν. Η γαλλική κοινωνία βρίσκεται σε αναβρασμό και αρκετές χώρες της Ευρώπης ανησυχούν.

Κι αναρωτιέται κανείς. Τι θα συμβεί στην Ελλάδα των 10.000.000 γηράσκοντων Ελλήνων που συνορεύει με αμιγώς ή έντονο μουσουλμανικό στοιχείο κράτη;

Ο κος Κουβέλης της Αριστεράς της Ευθύνης που συνέτρωγε προεκλογικά σε ταβερνάκι των προαστίων των Αθηνών με ομοτράπεζους τους προέδρους των πακιστανών και των γαλλο-αλεγερινών (το γαλλό- είναι για ξεκάρφωμα) και ο κος Τσίπρας του οποίου αρκετά στελέχη επιθυμούν να φέρουν στην Ελλάδα όλη τη μέση Ανατολή και βόρειο Αφρική, έχουν να μας πουν κάτι; Συμφωνούν με την εφαρμογή της ΣΑΡΙΑ;

Το Ισλάμ προ των Πυλών.

Παρακολουθήστε το βίντεο:


Η ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ !!
Πρόκειται για ένα ντοκιμαντέρ που αναφέρεται στο πρόβλημα του Ισλάμ στην Γάλλια κι άλλες Ευρωπαϊκές χώρες (Βέλγιο –Αγγλία κτλ) ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΝΤΟΥ , ΞΥΠΝΗΣΤΕ !!
ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΜΕ ΤΟΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ .

Δημοσίευση: Οκτωβρίου 08, 2012

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Αν το Ισλάμ κινείται έτσι στη Γαλλία των 50.000.000, ΕΔΩ τι θα γίνει; ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ βίντεο "

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator