Γνωρίζατε ότι οι τιμές στα κυλικεία έχουν αλλάξει; - Οι νέες (χαμηλότερες) τιμές (ΔΙΑΔΩΣΤΕ)

0



Γνωρίζατε ότι οι τιμές στα κυλικεία έχουν αλλάξει; Κι όμως, από τις 30 Αυγούστου , ισχύουν οι νέες χαμηλότερες τιμές, που έχουν ρυθμιστεί από τη Γενική Γραμματεία Εμπορίου. Για παράδειγμα το εμφιαλωμένο νερό 0,5 L στοιχίζει 0,35 €, το τοστ με ζαμπόν και τυρί 1,35 €, ο καφές (πλην του εσπρέσσο) 1,20 € κλπ. Οι νέες τιμές ισχύουν σε σχολικά κυλικεία, κυλικεία νοσοκομείων, πλοία της γραμμής, κινηματογράφους και άλλα. Διαβάστε περισσότερα στο δελτίου τύπου του Κέντρου Προστασίας Καταναλωτή που ακολουθεί ή κατεβάστε την αγορανομική διάταξη

Σε περίπτωση που δεν βρείτε αυτές τις τιμές στο κυλικείο μπορείτε να καταγγέλετε το γεγονός στο ΚΕΠΚΑ (2310-233333, ώρες 09:00 – 14:30) ή στη Γενική Γραμματεία Καταναλωτή (1520).

Δελτίο τύπου 

Σύμφωνα με την 3/2012 Αγορανομική Διάταξη, που ισχύει, από τις 30 Αυγούστου 2012, οι τιμές ορισμένων ειδών, που πωλούνται, σε κυλικεία, αναψυκτήρια, μπαρ, καφέ μπαρ, εστιατόρια και άλλα καταστήματα, που βρίσκονται, σε αεροδρόμια, αθλητικούς χώρους (στάδια, γήπεδα κ.λπ.), αρχαιολογικούς χώρους, επιβατικά πλοία (που εκτελούν πλόες εσωτερικών γραμμών – όχι κρουαζιερόπλοια), επιβατικές αμαξοστοιχίες ΟΣΕ, κινηματογράφους, θέατρα, Δικαστήρια, Νοσοκομεία, Κλινικές, Ευαγή Ιδρύματα, σταθμούς υπεραστικών λεωφορείων, Ιδρύματα Ανώτερης και Ανώτατης Εκπαίδευσης, Τεχνικές και λοιπές Σχολές, διαμορφώνονται ως εξής: 

(Κάντε κλικ για μεγέθυνση)
Στα κυλικεία, αναψυκτήρια, καντίνες, που βρίσκονται, σε Δημόσια και Ιδιωτικά Σχολεία (δημοτικά, γυμνάσια, λύκεια, ημερήσια και νυχτερινά), ισχύουν οι παρακάτω τιμές, για ορισμένα προϊόντα: 

(Κάντε κλικ για μεγέθυνση)
Το ΚΕ.Π.ΚΑ. – Κέντρο Προστασίας Καταναλωτών ενημερώνει τους καταναλωτές, για τις νέες τιμές και συμβουλεύει να ζητούμε, πάντοτε, τα είδη διατίμησης, στους χώρους, που αναφέρονται, παραπάνω. Σε περίπτωση, παραβίασης της νομοθεσίας (π.χ. «Μας τελείωσε το νερό των 500ml» ή «Ο καφές σας είναι μεσαίου ή μεγάλου μεγέθους» ή «Το σάντουιτς σας περιέχει και σαλάτα αλοιφή, ή μαρούλι, ή ντομάτα» πρέπει να καταγγέλλουμε την επιχείρηση, ώστε να επιβληθούν πρόστιμα και να σταματήσει η παραβίαση των δικαιωμάτων μας. 

Για καταγγελίες ή περισσότερες πληροφορίες, ας απευθυνθούμε στο ΚΕ.Π.ΚΑ., τηλ. 2310-233333, ώρες 09:00 – 14:30. 

Δημοσίευση: Οκτωβρίου 30, 2012

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Γνωρίζατε ότι οι τιμές στα κυλικεία έχουν αλλάξει; - Οι νέες (χαμηλότερες) τιμές (ΔΙΑΔΩΣΤΕ)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator