ΕΥΔΑΠ προς ΠΑΣΟΚ: «Ήρθαμε να σας κόψουμε το νερό»!

0


Βουλιάζει στα χρέη τo κόμμα που μέχρι πρότινος κυβερνούσε τη χώρα έχει πνιγεί στα χρέη. Μετά από τη σφράγιση των γραφείων του κόμματος στο Σύνταγμα, λίγο έλειψε να μείνουν χωρίς νερό τα κεντρικά γραφεία στην Ιπποκράτους. 

Αφού κατάφερε μετά δυσκολίας να ξεπληρώσει τα χρέη του ενοικίου για το κτίριο της Ιπποκράτους και να βάλει σε κάποια τάξη την κατάσταση με τους απλήρωτους εργαζομένους τους κόμματος, ήρθε η ΕΥΔΑΠ να σφίξει ακόμα περισσότερο τη θηλιά.

Πιο συγκεκριμένα την περασμένη εβδομάδα στελέχη του ΠΑΣΟΚ εισερχόμενα στην Ιπποκράτους είδαν τεχνικούς της ΕΥΔΑΠ να κάνουν εργασίες στο φρεάτιο έξω από το κτίριο. Ορισμένοι, πιο... περίεργοι ρώτησαν περί τίνος πρόκειται και έλαβαν ως αποκαρδιωτική απάντηση «Ήρθαμε να σας κόψουμε το νερό». 

Στα γραφεία του Κινήματος σήμανε συναγερμός πληρώθηκε ένα μικρό ποσό, έγινε διακανονισμός με την εταιρεία και έτσι αποφεύχθηκαν τα χειρότερα. 

Δημοσίευση: Οκτωβρίου 23, 2012

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΕΥΔΑΠ προς ΠΑΣΟΚ: «Ήρθαμε να σας κόψουμε το νερό»! "

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator