Άντε και στα δικά σας οι λεύτερες!

0


Με την συστηματική αρωγή των επαγγελματιών “αντιρατσιστών” (δηλαδή των υπαλλήλων των δουλεμπόρων) συνεχίζεται η αθρόα και απρόσκοπτη εισβολή των πολυπολιτισμικών ισλαμοφασιστών στον δυτικό κόσμο.

Ο ισλαμιστικός φασισμός (που μπροστά του η Ναζιστική Γερμανία και τα εγκλήματα του Χίτλερ θα μοιάζουν παιδικό παιχνίδι) εξαπλώνεται γοργά και φέρνει μαζί του πρωτόγνωρα και συναρπαστικά έθιμα.

Ένα από αυτά είναι οι λαμπεροί γάμοι: 50χρονοι άνδρες παντρεύονται 6χρονα και 8χρονα κοριτσάκια με την ευλογία του νόμου της Σαρία.

Η χαρά του παιδεραστή.

Ο 40χρονος Φαίζ με την 11χρονη νύφη Γκουλάμ. Η ευτυχία αποτυπωμένη στα πρόσωπά του αγαπημένου ζευγαριού.
Τα Ηνωμένα Έθνη δημοσιοποίησαν μία έκθεση με λεπτομέρειες για το πώς εκατομμύρια ανήλικα κορίτσια κάθε χρόνο αναγκάζονται να παντρευτούν άνδρες, οι οποίοι είναι κατά πάρα πολύ μεγαλύτεροί τους.

Οι μαρτυρίες των κοριτσιών και οι φωτογραφίες που τράβηξε η φωτογράφος Stephanie Sinclair είναι συγκλονιστικές και αποκαλύπτουν το μεγαλείο του δήθεν πολυπολιτισμικού μέλλοντός μας που πλησιάζει ταχύτατα.

O Said, μόλις 55 ετών, καμαρώνει δίπλα στη σύζυγο Roshan, 8 ετών
Άντε και στα δικά σας οι λεύτερες!

Δημοσίευση: Οκτωβρίου 16, 2012

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Άντε και στα δικά σας οι λεύτερες! "

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator