Αποτελέσματα 16ου ράλι Λουτρακίου

0


Με καλό καιρό, κόσμο, κάποια απρόοπτα και με αρκετές εγκαταλείψεις κύλισε ο σημερινός αγώνας στο 16ο ράλι Κορίνθου. Σε δηλώσεις που μας έκαναν αρκετοί αγωνιζόμενοι, αναφέρθηκε πως υπήρξε μεγάλη ολισθηρότητα και αρκετά αγωνιστικά δε “πατούσαν”, προσφέροντας έτσι περισσότερο θέαμα, παρά κάνοντας τους θεμιτούς χρόνους. Υπήρξε μεγάλη καθυστέρηση στον αγώνα μιας και στα μέσα του 1ου σκέλους, υπήρξε προσωρινή διακοπή λόγω πυρκαγιάς στο αγωνιστικό του Πέππα Θοδωρή, και λήφθηκαν τα απαραίτητα μέτρα από την οργάνωση. Με αναμενόμενο αποτέλεσμα για αρκετούς, ο αγώνας βρήκε νικητές τους Λ. Αθανασούλα και Ν. Ζακχαίο με τη μεγαλειώδη συνολική διαφορά του χρόνου να αγγίζει τα 2 λεπτά (1:58,27 με συνολικό 40:07,11) από τους 2ους στη γενική κατάταξη, Γ. Νιώρα και Κ. Κακαλή με συνολικό χρόνο ειδικών 42:05,38. Πίσω τους, στην τρίτη θέση και με 24,65 δλ. διαφορά από το δεύτερο σκαλί, βρέθηκαν οι Ε. Χαλκιάς και Λ. Μαχαίρας. Ατυχής στιγμή ήταν στο 3ο σκέλος του αγώνα για τους Λάμπρο Κύρκο, Γ. Πολυζώη, όπου χρειάστηκε να αλλάξουν ελαστικό και έχασαν αρκετό πολύτιμο χρόνο με τη 2η θέση για αυτούς υπό άλλες συνθήκες να είναι σίγουρη, ενώ θα είχαν και ένα ιδιαίτερα καλό αποτέλεσμα. Μέχρι το 1ο σκέλος η διαφορά τους από το νικητή Λ. Αθανασούλα ήταν στα 5”, αλλά μετά το 2ο η διαφορά έγινε διπλάσια. Βαθμολογικά, αυτή τη στιγμή βρίσκεται 1ος ο Γ. Νιώρας και έτσι ο Λ. Κύρκος για να κερδίσει το πρωτάθλημα, πρέπει να κερδίσει το Ιστορικό και να έρθει ο Γ. Νιώρας από τρίτος και κάτω. Εκεί μάλλον θα δούμε και συμμετοχή έκπληξη, ώστε η οικογένεια Κύρκου να πετύχει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Ο νικητής Λάμπρος Αθανασούλας σε δήλωση του είπε ότι είναι πάρα πολύ ευχαριστημένος και εξοικειώθηκε με το αυτοκίνητο ειδικά στο τρίτο σκέλος, μιας και πρώτη φορά το οδήγησε στον συγκεκριμένο αγώνα. Πολύ καλό αγώνα έκαναν και οι Κ. Χαλιβελάκης – Σ. Μπαρδάκης που στην κατηγορία τους πήραν την 1η θέση και 8η θέση γενικής, ενώ ίδια ήταν και η ομολογία για τους Βελάνη Βασίλη και Ιωάννη στα ιστορικά. Επισυνάπτονται τα πλήρη αποτελέσματα.
Δημοσίευση: Οκτωβρίου 15, 2012

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Αποτελέσματα 16ου ράλι Λουτρακίου"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator