Χρίστος Δήμας: "Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν" !!! (video)

0


Καμιά τύχη δεν έχει τούτος ο έρημος τόπος με τέτοιους αντιπροσώπους στο κοινοβούλιο. Ο νεαρός βουλευτής της ΝΔ που στο θυελλώδες δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Κορινθίων για το σοβαρό θέμα της μετατροπής του 6ου ΣΠ σε κέντρο παράνομων μεταναστών κατάπιε τη γλώσσα του, έρχεται τώρα να μας δηλώσει πόσο σημαντική ήταν η ...παρουσία του πρέσβη του Βιετνάμ και των Φιλιππινών στα εγκαίνια της εκδήλωσης "Μεγάλες Μέρες Νεμέας 2012".
Κύριε Δήμα, ασχοληθείτε με τα προβλήματα του κόσμου και λύστε τα, γιαυτό σας ψήφισε και όχι για να μας λέτε τα αυτονόητα. Η Κορινθία χρειάζεται μια νέα δυνατή φωνή να αντιπροσωπεύει τον λαό στη Βουλή, και όχι το αντίθετο, έναν αντιπρόσωπο της Κυβέρνησης στον νομό να προσπαθεί να δικαιολογεί τα ...αδικαιολόγητα !



ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΣΤΕΦΑΝΗ
Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 02, 2012

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Χρίστος Δήμας: "Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν" !!! (video)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator