"Κόλαση" στο ΔΣ του Δήμου Κορινθίων - "Κόκκινο πανί" πλέον ο Μπεγλίτης για τους Κορίνθιους (video)

0


Έντονες ήταν οι αποδοκιμασίες των συγκεντρωμένων πολιτών στο Έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Κορινθίων σχετικά με το θέμα της μετατροπής του 6ου Συντάγματος Πεζικού σε κέντρο υποδοχής παράνομων μεταναστών.
Οι αποδοκιμασίες επικεντρώθηκαν στον πρώην βουλευτή Κορινθίας Πάνο Μπεγλίτη (δείτε το δεύτερο βίντεο) ο οποίος με απόφασή του έκλεισε το στρατόπεδο όσο ήταν ΥΕΘΑ με αποτέλεσμα να ανοίξει ο δρόμος για να γίνει κέντρο λαθρομεταναστών.
Στην κοσμάρα του ο πρώην βουλευτής κυριολεκτικά εκτός τόπου και χρόνου, άρχισε την ομιλία του νομίζοντας ότι μιλάει σε προεκλογική συγκέντρωση των ψηφοφόρων του, ευχόμενος ...να πετύχει η συγκυβέρνηση (!!!!) και στις συναντήσεις του στην Ευρώπη ο κος Σαμαράς (!!!!!)

Ο Μπεγλίτης δεν γλύτωσε ούτε από τα πυρά του Δημάρχου κ. Α. Πνευματικού ο οποίος απευθυνόμενος προς τον πρώην βουλευτή του ανέφερε μεταξύ άλλων: «Μην μου κουνάτε το δάκτυλο κε Μπεγλίτη. Δεν έχω λάβει ούτε μισό έγγραφο σε αυτά που λέγατε ότι το στρατόπεδο της Κορίνθου θα περάσει στην τοπική κοινωνία και στο δήμο…»


Ο πρώην υπουργός ήρθε είπε το "ποίημα του", έριξε τις ευθύνες αλλού και αποχώρησε χωρίς καμία πρόταση πριν ολοκληρωθεί το Δ.Σ. του Δήμου.

Υποτονικοί ανούσιοι και ανήμποροι οι "υπεύθυνοι" βουλευτές της ΝΔ Κορινθίας Κόλλιας, Ταγαράς,  και Δήμας.








ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΣΤΕΦΑΝΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΘΥΜΙΟΥ ΤΣΑΡΜΠΟΥ
Δημοσίευση: Αυγούστου 24, 2012

0 Σχόλια για την ανάρτηση: ""Κόλαση" στο ΔΣ του Δήμου Κορινθίων - "Κόκκινο πανί" πλέον ο Μπεγλίτης για τους Κορίνθιους (video)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator