ΕΘΝΙΚΗ ΝΤΡΟΠΗ η επιστροφή Μπεγλίτη στο ΥΠΕΞ - Ξεγύμνωμα "Συγκυβένησης" και Σαμαρά

1


Κατακλυσμιαίες αντιδράσεις προκαλεί το ενδεχόμενο επιστροφής του Μπεγλίτη στο ΥΠΕΞ, όπως αποκαλύπτει σήμερα η Δημοκρατία. Προηγήθηκε βεβαίως η γυναίκα του, εξοργίζοντας ακόμα και τους πλέον πράσινους υπαλλήλους.

Για τον Μπεγλίτη όμως δεν αντιδρούν μόνο οι ένοπλες δυνάμεις τις οποίες ταπείνωσε σε μία κρίσιμη στιγμή.

Οι σοβαρότερες αντιδράσεις είναι από Ρωσία μεριά που μόνο “ειλικρινείς προθέσεις” δεν καταλογίζουν στην κυβέρνηση μετά από αυτή την κίνηση.

Το “γιατί”, το ξέρει καλύτερα απ’ όλους ο ίδιος ο Μπεγλίτης και οι παρέες του.

Φυσικά καλύτερα από όλους γνωρίζει η πρεσβεία, αφού είναι αδύνατον να γίνει κάτι στην Ελλάδα χωρίς την έγκρισή της. Τα wikileaks, άλλωστε, αποδεικνύουν πως το "φαινόμενο" αυτό δεν είναι σημερινό, αλλά έχει βαθιές ρίζες (με ροπή στο πράσινο -μπλε χρώμα) στην πολιτική ζωή της χώρας.

Μήπως, θα έπρεπε να υπάρξουν έγγραφες ενστάσεις από την ηγεσία του Πενταγώνου για την επιστροφή του Μπεγλίτη στην διπλωματία; Γιατί φέρεται σαν υπουργός πως είχε παρενέβη είτε "διπλωματικά" είτε μη διπλωματικά εις βάρος της εύρυθμης λειτουργίας του στατεύματος και των βασικών στόχων που αυτό εξυπηρετεί. Κάποιοι, μάλιστα, είχαν αφήσει υπόνοιες για επιχείρηση διάλυσης του στρατεύματος...

Δημοσίευση: Αυγούστου 24, 2012

1 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΕΘΝΙΚΗ ΝΤΡΟΠΗ η επιστροφή Μπεγλίτη στο ΥΠΕΞ - Ξεγύμνωμα "Συγκυβένησης" και Σαμαρά"
Ανώνυμος είπε...

Καλά ρε θα τρελαθούμε;;;; αυτόν τον στείλανε σπίτι του οι Κορίνθιοι τι μας τον σερβίρουν πάλι;;; Τότε γιατί ψηφίσαμε;;; τη δημοκρατία μου μέσα,...........


24 Αυγούστου 2012 στις 1:50 π.μ.

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator