Συνέλαβαν τον Αλβανό που γάζωνε την ελληνική σημαία - Δείτε το "κομμένο" βίντεο

0


Εντοπίστηκε και συνελήφθη ο αρχηγός της ομάδας των Αλβανών οπλοφόρων οι οποίοι πολυβόλησαν και έκαψαν την Ελληνική Σημαία στις πλαγιές του Χελμού
Ο συλληφθείς παρακρατικός πιάστηκε μετά από ταυτοποίηση της φωνής του και από πληροφορίες που έφτασαν στο τμήμα Ασφαλείας Καλαβρύτων. 
Αμέσως μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο στο defencenet.gr κινητοποιήθηκαν χιλιάδες πολίτες σε όλη την Ελλάδα ιδιαίτερα στις περιοχές όπου υπάρχει ισχυρό αλβανικό στοιχείο. 
Τελικά ο εντοπισμός έγινε στα Καλάβρυτα όπου οι αστυνομικοί έλαβαν σχετική πηροφόρηση και εντόπισαν το σπίτι που διέμενε. Αυτή την ώρα ο αρχηγός της ομάδας κρατείται στο αστυνομικό Καλαβρύτων όπου και ανακρίνεται. Παράλληλα οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των υπολοίπων Αλβανών «οικονομικών μεταναστών» της ομάδας.

Στις έρευνες θα συμμετάσχει και εδικό κλιμάκιο της ΕΥΠ για να διαπιστωθεί εάν οι Αλβανοί έδρασαν από μόνοι τους ή σε συνεργασία με άλλες ομάδες.

Να σημειωθεί ότι στην ομάδα πιθανόν να συμμετείχε και γυναίκα και είναι αυτή που πραγματοποιεί την βιντεοσκόπιση.

Αυτές είναι οι φωτογραφίες (α΄σελίδα) του Αλβανού επικεφαλής της συμμορίας η οποία με όπλα καλάσνικοφ έστησε το εξοργιστικό βίντεο πολυβολισμού της Ελληνικής Σημαίας βρίζοντας παράλληλα τη χώρα και τους Έλληνες με απειλές περί εκτέλεσης και μάλιστα εντός ελληνικού εδάφους.
Όλες οι φωτογραφίες του «οικονομικού μετανάστη» όπως και όλοι οι υπόλοιποι της ομάδας προέρχονται από την περιοχή των Καλαβρύτων στο Χελμό, και ο Αλβανός δείχνει να έχει ιδιαίτερη τάση στο να φωτογραφίζει τα όμορφα τοπία της χώρας που μισεί, ενώ ταυτόχρονα είναι και λάτρης των μοτοσυκλετών.
Μάλιστα και βάση της φωτογραφίας στο ελικόπτερο με στοιχεία νηολογίου 5Β-KCA ο συγκεκριμένος «οικονομικός μετανάστης» φαίνεται ότι για καιρό δούλευε στη βίλα επιχειρηματία που διατηρεί στα Καλάβρυτα και μάλιστα διαθέτει και ιδιωτικό ελικόπτερο. Τώρα εάν δούλευε ανασφάλιστος ή όχι θα σας γελάσουμε.


Προβοκάτσια το video με τους Αλβανούς που καίνε ελληνική σημαία στα Καλάβρυτα

Εκτός Ελλάδας γυρίστηκε το video που δείχνει Αλβανούς να πυροβολούν και να καίνε με τρόπο προσβλητικό και προβοκατόρικο την ελληνική σημαία στο Χελμό. "Στο Κόσσοβο πιθανότατα γυρίστηκε το video" λέει στο Newsit ανώτερος αξιωματούχος της Ιnterpol. Στην Αλβανία τα ηλεκτρονικά ίχνη της ανάρτησης λέει η ΕΛΑΣ.
Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει στην Ελλάδα το video που δημιούργησαν Αλβανοί και που ισχυρίζονται οτι είναι γυρισμένο στις 21/08/2012 σε πλαγιά του Χελμού. 

Πυροβολούν με καλάζνικοφ την Ελληνική σημαία, βρίζουν χυδαία και απειλούν. Το προκλητικό βίντεο υπογράφει η ομάδα ''Motorristat Fierak Albanian Stunt''. 

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στο Νewsit ανώτερος αξιωματούχος της Ιnterpol που θέλει να διατηρήσει την ανωνυμία του "το video σύμφωνα με την εμπειρία μου έχει πιθανότατα γυριστεί στο Κόσσοβο". 
Οπως δήλωσε στο Newsit o Δήμαρχος Καλαβρύτων Γιώργος Λαζουράς "το video που αναρτήθηκε προχθές στο διαδίκτυο είναι ιδιαίτερα προσβλητικό για τους Καλαβρυτινούς και για τους Ελληνες γενικότερα. Είναι καταδικαστέο και αποκρουστέο. Πρέπει οι δράστες, οι εκγληματίες αυτής της ανάρτησης να οδηγηθούν στην δικαιοσύνη και να τιμωρηθούν αυστηρά όπως προβλέπουν οι νόμοι της χώρας μας για τις προσβολές του μεγαλύτερου συμβόλου της χώρας μας, δηλαδή της ελληνικής σημαίας. 

Το video αυτο απο την έρευνα που κάναμε δεν έχει γυριστεί εδώ στα Καλάβρυτα και στο Χελμό. Από την πληροφόρησή μας έχει γυριστεί στο εξωτερικό, πιθανότατα στην Αλβανία ή στο Κόσσοβο. Αλλά όπου και να γυρίστηκε προσβάλλει τους Ελληνες . 

Κάποιοι Αλβανοί που ζουν σε κοινότητα των Καλαβρύτων και συγκεκριμένα στην Κλειτορία και στη γύρω περιοχή, πήραν αυτό το video που ήταν αναρτημένο στο εξωτερικό και το ανάρτησαν στο youtube (το οποίο κατέβασε το video ως ανάρμοστο). Αυτή η συμπεριφορά τους είναι αποκρουστέα και δεν έχει καμία σχέση με τα Καλάβρυτα" είπε τέλος ο κύριος Λαζουράς. 
Δημοσίευση: Αυγούστου 24, 2012

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Συνέλαβαν τον Αλβανό που γάζωνε την ελληνική σημαία - Δείτε το "κομμένο" βίντεο"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator