Όχι..., δεν αφήνουμε ήσυχο κανέναν "Τουλιάτο"

0



Εντύπωση προκαλεί η "εκκωφαντική ησυχία" από όλους τους εμπλεκόμενους φορείς που επιχορήγησαν την κρουστοπανήγυρι του κου Τουλιάτου. Θα επαναλάβουμε για ακόμα μια φορά ότι η καλλιτεχνική αξία του παραπάνω καλλιτέχνη και όλων όσων συμμετέχουν στις εκδηλώσεις δεν μπορεί να αμφισβητηθεί από κανέναν και φυσικά ούτε από εμάς. Αλλού είναι το θέμα και το γνωρίζουν καλά οι επιχορηγούντες. 

Ο κος Τουλιάτος και οι συνεργάτες του θα εισέπραταν ακόμα χρήματα χωρίς απόδειξη από τα μαθήματα κρουστών αν δεν το είχαμε κάνει θέμα εδώ. Το ομολόγησε ο ίδιος ο κος Τουλιάτος εδώ.

Εμείς προκαλούμε δημόσια τον Περιφερειάρχη κ. Τατούλη, τον αντιπεριφερειάρχη κ. Δέδε, τους έξι δημάρχους του νομού, τον Πρόεδρο του επιμελητηρίου κ. Νανόπουλο και κάθε εμπλεκόμενο φορέα να πάρουν θέση σχετικά με το θέμα της είσπραξης χρημάτων χωρίς απόδειξη σε μια ήδη επιχορηγούμενη εκδήλωση και μάλιστα από τους ίδιους.

Και όλα αυτά ακριβώς επειδή είναι γνωστό ότι στην Ελλάδα δεν έχει μείνει τίποτα όρθιο και η απρέπεια έχει κυριαρχήσει παντού.

Καμία προσπάθεια δεν κάνουμε να εντάξουμε τον κ.Τουλιάτο στην "τοπική μας μιζέρια" όπως γράφτηκε στο diogenis press, εκτός αν ο συντάκτης εννοεί "μιζέρια" το ότι εγώ ο ΜΑΛΑΚΑΣ 30 χρόνια τώρα φορολογούμαι και για το τελευταίο ευρώ, τότε ναι, θα συμφωνήσουμε.

ΥΓ-Πιο επώνυμα δεν γίνεται....!!!
ΥΓ2-Αφιερωμένο στους δημόσιους γραφείς της Κορινθίας...

Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 18, 2012

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Όχι..., δεν αφήνουμε ήσυχο κανέναν "Τουλιάτο""

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator