Ντιακιτέ αντι για Ντελ Πιέρο

0



Την φανέλα του Ολυμπιακού θα φορά για τα επόμενα 1+1 χρόνια ο Ντρισά Ντιακιτέ, αφού πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και υπέγραψε συμβόλαιο με τους Νταμπλούχους Ελλάδας. 

Η τελευταία μεταγραφή του Ολυμπιακού ολοκληρώθηκε κυριολεκτικά στο παρά πέντε. Οι Πειραιώτες προχώρησαν στην μεταγραφή ενός παίκτη που τους έλειπε, αφού ο Ντρισά Ντιακιτέ αγωνίζεται ως αμυντικός χαφ, ενώ μπορεί να βοηθήσει και ως δεξί μπακ.

Ο άσος από το Μάλι, έμεινε ελεύθερος το φετινό καλοκαίρι από τη Νις, καθώς δεν θέλησε να ανανεώσει τη συμφωνία του με τη γαλλική ομάδα, στην οποία αγωνιζόταν από το 2006.

Την Δευτέρα, ο Ντιακιτέ έφτασε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού κι αφού πέρασε με επιτυχία από ιατρικές εξετάσεις, υπέγραψε συμβόλαιο διαρκείας 1+1 χρόνια με τους Νταμπλούχους Ελλάδας. Ο άσος από το Μάλι θα φορά τη φανέλα με το νούμερο "22", ενώ από την Τρίτη θα ξεκινήσει ατομική προπόνηση για να μπει σιγά σιγά στο πρόγραμμα της υπόλοιπης ομάδας.

Η ανακοίνωση: "Η Π.Α.Ε. Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Ντρίσα Ντιακιτέ για τα επόμενα 1+1 χρόνια".

Λίγα λόγια για τον Ντιακιτέ

Ο Ντιακιτέ γεννήθηκε στις 18 Φεβρουαρίου 1985 και ξεκίνησε την καριέρα του από την ομάδα της πατρίδας του Τζολιμπά.

Το 2004 πήρε μεταγραφή για την MC Αλζέρ (Αλγερία) όπου παρέμεινε για δύο χρόνια. Η Νις τον απέκτησε το 2006 όπου έμελλε να παραμείνει μέχρι τον περασμένο Ιούνιο.

Στο παρελθόν είχε απασχολήσει συλλόγους, όπως οι Νιούκαστλ, Έβερτον και Σαραγόσα. Με την εθνική ομάδα του Μάλι μετρά 28 συμμετοχές, ενώ αγωνίστηκε και στο τελευταίο Κόπα Άφρικα.

Εάν η μεταγραφή του ολοκληρωθεί σήμερα και δηλωθεί έγκαιρα στην UEFA και θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Περί Ντελ Πιέρο

Το όνομα του Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο έβαλε... φωτιά στα "ερυθρόλευκα" ρεπορτάζ την Δευτέρα, όμως όπως φαίνεται το θέμα δεν έφτασε ποτέ στο τελικό στάδιο.

Συγκεκριμένα, οι Πειραιώτες πράγματι ενδιαφέρθηκαν για τον Ιταλό σούπερ σταρ και εξέτασαν το ενδεχόμενο να τον εντάξουν στο δυναμικό τους, όμως σε καμία περίπτωση δεν έφτασαν κοντά σε συμφωνία.

Όπως ξεκαθαρίζουν από την "ερυθρόλευκη" ΠΑΕ, έγιναν κάποιες συζητήσεις με την πλευρά του 37χρονου πρώην άσου της Γιουβέντους, προκειμένου να διαπιστωθεί η πρόθεση και οι απαιτήσεις του ποδοσφαιριστή.

Ουσιαστικά, οι Νταμπλούχοι Ελλάδας έκαναν μια... βολιδοσκόπηση για τον "Μέγα Αλέξανδρο" και σίγουρα δεν τον... έκλεισαν, ούτε έφτασαν τόσο κοντά.

Μάλιστα, οι Πειραιώτες θεωρούν πως κακώς πήρε τέτοια έκταση το θέμα του Ντελ Πιέρο, από τη στιγμή που από την διοίκηση δεν προέκυπτε κάτι τέτοιο και ούτε υπήρχε πληροφόρηση για κάποια συμφωνία.

Ο Ολυμπιακός λοιπόν κλείνει τις μεταγραφικές τους κινήσεις με την απόκτηση του αμυντικού χαφ από το Μάλι, Ντρισά Ντιακιτέ και το σίγουρο είναι πως όλα αυτά που συνέβησαν αυτές τις ημέρες έκαναν... σοφότερους τους διοικούντες της ομάδας.
Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 03, 2012

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ντιακιτέ αντι για Ντελ Πιέρο"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator