Φοροφυγάς ο Γιωργάκης Παπανδρέου;

0



Στα δίχτυα της…αράχνης του Αχαιού βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Νίκος Νικολόπουλος, έπεσε αυτή τη φορά ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου, ο οποίος δεν πρόλαβε να χαρεί την επανεκλογή του στο τιμόνι της Διεθούς Σοσιαλιστικής αλλά και τις προτάσεις για ομιλίες του σε φόρουμ με το αζημίωτο και ήρθαν οι πρώτες καταγγελίες.

«Οι πολίτες δεν ανέχονται την πρόκληση και ζητούν απαντήσεις έστω και στα στοιχειώδη. Απαιτούν να μάθουν πόσο νοικιάζεται ο ΓΑΠ (τον αποκαλεί με τα αρχικά ο ανεξάρτητος βουλευτής) και αν δηλώνει στην εφορία ότι εισπράττει από τη νέα του δραστηριότητα» επισημαίνει ο Νίκος Νικολόπουλος.

Ντυμένος με κοστούμι στα χρώματα του ουρανού και γραβάτα κόκκινη ο ανεξάρτητος βουλευτής έφτασε στη Βουλή κρατώντας σφιχτά το φάκελο στα χέρια του με την ερώτηση στον αρμόδιο υπουργό.

Μια ερώτηση προς τον Πρωθυπουργό και τον υπουργό Οικονομικών στην οποία σέρνει τα εξ αμάξης στον Γιώργο Παπανδρέου.

Ένας Νικολόπουλος ασυγκράτητος, ασταμάτητος, απρόβλεπτος. 

Η συνέχεια επί της ερωτήσεώς του…




zougla.gr
Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 04, 2012

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Φοροφυγάς ο Γιωργάκης Παπανδρέου; "

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator