Της στραβής ψωλής η επικοινωνία της φταίει...

2


Όπως φαίνεται το πρόβλημα της ΔΗΜΑΡ δεν είναι ότι πρεσβεύει το Μέγα και Απόλυτο Τίποτα, αλλά ότι αυτό το τίποτα δεν μπορεί να το “επικοινωνήσει”. Εδώ που τα λέμε, με τον ανεκδιήγητο Μπίστη υπεύθυνο επικοινωνίας τί να περιμένεις…

Το σοβαρό αυτό πρόβλημα απασχόλησε έντονα τον πρόεδρο Φώτιο Φανούριο ο οποίος, αφού έξυσε την γκλάβα του, αποφάσισε να προσλάβει τον Γιάννη Κακουλίδη ως υπεύθυνο επικοινωνίας του κόμματος.

Ήταν μια ευτυχής συγκυρία για τον Γιάννη Κακουλίδη ο οποίος, μετά το φαλιμέντο που έριξε στην διαφημιστική εταιρεία UpSet και τα φέσια εκατομμυρίων ευρώ που άφησε στην αγορά, είχε μείνει άνεργος. Όπως άνεργοι έμειναν και οι εργαζόμενοι στην εταιρεία – φούσκα του Κακουλίδη (αλλά αυτό δεν έχει καμία σημασία, όταν ο επιχειρηματίας-λαμόγιο ανήκει στην ευρύτερη αριστερά).

Τώρα ο Γιάννης Κακουλίδης αναλαμβάνει το βαρύ φορτίο να προσπαθήσει να πείσει το πόπολο οτι το συνοθύλλευμα τυχάρπαστων κρατικοδίαιτων καραγκιόζηδων που απαρτίζει την ΔΗΜΑΡ είναι σοβαρό κόμμα.

Γίνεται ο τραχανάς λουκάνικο;

Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 14, 2012

2 Σχόλια για την ανάρτηση: "Της στραβής ψωλής η επικοινωνία της φταίει..."
Ανώνυμος είπε...

Ετσι είναι κ. Φώτη. Ο τραχανάς δεν γίνεται λουκάνικο. Μόνο το συνεταιράκι σας ο Μπένη μπορεί να υποστηρίξει κάτι τέτοιο το πρωί και μέχρι το βράδυ να το έχει πάρει πίσω και να μας λέει δεν καταλάβαμε τι είπε.


14 Σεπτεμβρίου 2012 στις 10:02 π.μ.
Ανώνυμος είπε...

Λαμογιο της ευρυτερης ερστερας? πιπέρι θα σε μυνηση ο πρύτανης του αριστοτελειου


14 Σεπτεμβρίου 2012 στις 4:18 μ.μ.

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator