ΟΙ ΧΑΔΑ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΟΥΝ, ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ

0


Ο «ΟΙΚΟΣΥΛΚΟ» χρόνια τώρα πληροφορεί, πιέζει και επισημαίνει ότι και το πρόβλημα των ΧΑΔΑ έχει ένα τέλος. Μόνο που εμείς το λέγαμε, εμείς το ακούγαμε !
Οι κύριοι Δήμαρχοι, στην κοσμάρα τους ! Όμως όπως είχαμε τονίσει πολλάκις, η ώρα της ευθύνης έφθασε. ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ και όχι οι δημότες, στους οποίους σκέπτονται να τα μετακυλήσουν !
Από την Νομοθεσία και τον «Καλλικράτη», ξεκάθαρα προκύπτει ότι η αποκατάσταση των ΧΑΔΑ είναι ευθύνη των Δημοτικών Αρχών. Βέβαια και οι ίδιοι έχουν ομολογήσει την έλλειψη πολιτικής βούλησης, όταν σε συμβούλιο της ΤΕΔΚ Κορινθίας , παρουσία της πρώην Γεν. Γραμματέως κ. Αγγ. Αβούρη (Περιφερειάρχης), σε ερώτημά της γιατί οι Δήμαρχοι δεν ενδιαφέρονται να πάρουν τα χρήματα που έχουν εγκριθεί για το εργοστάσιο διαχείρισης των απορριμμάτων και υπάρχει κίνδυνος να χαθούν αυτά τα χρήματα, πρώην Δήμαρχος απάντησε λέγοντας «κ. Αβούρη, μην κουράζεστε, πάμε για εκλογές και όποιος Δήμαρχος κάνει το εργοστάσιο στο Δήμο του, δεν θα ξαναβγεί Δήμαρχος», για να απαντήσει αμέσως η κ. Αβούρη «Εγώ δεν άκουσα τίποτα!», έλα όμως που είμαστε παρόντες και το ακούσαμε εμείς ;
Κορίνθιοι συμπολίτες, ετοιμαστείτε να οργανωθούμε για να αντιμετωπίσουμε νομικά τη βούληση των Δημάρχων να μετακυλήσουν τα πρόστιμα στους δημότες.
Να δούμε πως οι τέως Δήμαρχοι Κιάτου θα δικαιολογήσουν το γεγονός ότι ο ΧΥΤΑ Κιάτου είναι ΧΥΤΑ και όχι ΧΑΔΑ, αφού ποτέ δεν τον παρέλαβαν !
Θυμίζουμε ότι για κάθε ΧΑΔΑ τα πρόστιμα είναι 34.000 € την ημέρα και μετρά από την 1-7-2012.
Η Δικαιοσύνη θα καταλογίσει τις ευθύνες εκεί που υπάρχουν. Και βέβαια αυτοί που δεν ευθύνονται είναι οι δημότες. Όσοι τέως αλλά και νυν Δήμαρχοι απεμπόλησαν τις ευθύνες τους, έρχεται η ώρα της «πληρωμής».
Υπενθυμίζουμε σε κάθε κατεύθυνση ότι οι Δήμαρχοι δεν έχουν το προνόμιο της ασυλίας των βουλευτών. Και αν νομίζουν ότι δεν υπάρχουν σήμερα Τερτσέτηδες και Πολυζωίδηδες τους βεβαιώνουμε ότι σύντομα θα διαψευσθούν.

Κελλάρης Βασίλης                                                                                                               Πρόεδρος «ΟΙΚΟΣΥΛΚΟ»
Δημοσίευση: Ιουλίου 19, 2012

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΟΙ ΧΑΔΑ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΟΥΝ, ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator