Μ. Παπαϊωάννου: "Δεν φταίμε εμείς αλλά εσείς, οι πολίτες που λάδωσε το αντεράκι σας" (video)

2


ΑΥΤΑ ΠΗΓΑΤΕ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΚΟΡΙΝΘΙΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ;;;


Σε ομιλία του στην Κόρινθο, ο Μιλτιάδης Παπαϊωάννου προχώρησε δημόσια στην άποψη πως, ουσιαστικά, ο "κόσμος" του ΠΑΣΟΚ είναι ο κύριος υπεύθυνος για τη διαφθορά και την κρίση.

Πρόκειται απλώς για μία παραλλαγή του "μαζί τα φάγαμε".

"Το ΠΑΣΟΚ δεν είμαστε εμείς, τα στελέχη του, αλλά εσείς που όπως θα έλεγε η συγχωρεμένη η μάνα μου που λάδωσε το αντεράκι του με το ΠΑΣΟΚ και με τον Α. Παπανδρέου".

Και συνέχισε με κάτι εντελώς αντιφατικό, σε σχέση με αυτό που είχε διατυπώσει πριν:

"Δεν είμαστε ένα περιστασιακό κόμμα, είμαστε ένα κόμμα με βαθιές λαϊκές ρίζες".

Άντε τώρα να σχολιάσεις το «επιχείρημα» που χρησιμοποίησε ο υπουργός δικαιοσύνης Μιλτιάδης Παπαϊωάννου απευθυνόμενος σε πολίτες τους, σε ομιλία του στην Κόρινθο, τους οποίους κάλεσε να...ξαναψηφίσουν ΠΑΣΟΚ.

Ο στυλοβάτης ενός κόμματος που γύρισε το βιοτικό μας επίπεδο δεκαετίες πίσω, κουνώντας το δάκτυλο μας είπε ότι στις επόμενες βουλευτικές εκλογές η επιλογή των ψηφοφόρων πρέπει να είναι ΠΑΣΟΚ επειδή επί διακυβέρνησής του «λάδωσε το αντεράκι» του κόσμου.

Να του αποδώσεις θράσος, αναίδεια, προκλητικότητα, αλαζονεία; Σε άλλον πλανήτη ζει ή έχει την αίσθηση ότι απευθύνεται σε λωτοφάγους;

Δήλωση Μ. Παπαΐωάννου για το ΠΑΣΟΚ από allthewebnews
Δημοσίευση: Μαΐου 01, 2012

2 Σχόλια για την ανάρτηση: "Μ. Παπαϊωάννου: "Δεν φταίμε εμείς αλλά εσείς, οι πολίτες που λάδωσε το αντεράκι σας" (video)"
Ανώνυμος είπε...

LAE MPOREIS. EXEIS THN DINAMI. MAYRISE TON AXRISTO. EXEI TO THRASOS NA PEI OTI LADOSE TO ENTERO TOU LAOU. O KIFINAS TOU PASOK.


1 Μαΐου 2012 στις 2:20 π.μ.
tzarouxis-iwannis@hotmail.com είπε...

RE POYSTI KIFINA TOY PASOK O ELLHNIKOS LAOS SE PLHRWNEI RE ARIKLEFTARE TIS DIAPLOKHS AYTO EINAI TO PASOK NA TOYS JANAPSHFYSETE TA LAMOGIA MAYRO UA FATE RE ANANDI TIS POLITIKHS EXETE KAI MOYTRA NA VGENETE EJW ALLA MEXRI POTE UA ERUEI KAI H WRAS SAS STHN GREMALA KAI STO GOYDI POYTANAKIA TIS POLITIKHS POYLISATE THN ELLADA RE LAMOGIA ELA RE POYSTI ANTRA NA MOY TA PEIS KATAMOYTRA NA SOY KANW TA MOYTRA KREAS NA SOY DIJW EGW POIANOU LADOSE TO ENTERAKI PALOIOKIFINA TIS DIAPLOKHS


1 Μαΐου 2012 στις 3:40 μ.μ.

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator