Απάντηση του Γ. Γκεζερλή για τον διάλογο με τον Βενιζέλο στην Κόρινθο

0



Υπάρχουν δημοσιογραφικές ανακρίβειες.
Προς αποκατάσταση της αλήθειας σας επαναλαμβάνω τον διάλογο αυτούσιο.
«Κύριε πρόεδρε κατά την άποψή μου ο λαός θέλει να μάθει σήμερα που βρίσκεται το ΠΑΣΟΚ , δεξιά , αριστερά , στο κέντρο ,κέντρο δεξιά , κέντρο αριστερά ?
Πρέπει κατά την άποψή μου να δούμε την θέση μας.
Εγώ κύριε πρόεδρε δεν ανήκω ούτε στο παλαιοκομματικό πασοκ ούτε στο κυβερνητικό πασοκ, ανήκω στο κοινωνικό πασοκ που επί 37 χρόνια υπηρετώ.
Και για δικιά σας πληροφόρηση σας λέω ότι ο κόσμος δεν θέλει να βλέπει αυτούς που ψήφισαν ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ .
Κύριε πρόεδρε κατά την άποψή μου πρέπει εσείς να κάνετε την ομπρέλα έχοντας σαφή τοποθέτηση και κάτω απ’ αυτή να συσπειρωθούν όλοι οι αγωνιστές για την δημιουργία κάτι καινούργιου.
Και φυσικά να σταματήσουν οι διαδρομιστές και το περιβάλλον γύρω από εσάς που ενώ δύο μήνες πριν με είχαν προτείνει για το ψηφοδέλτιο στην Κορινθία όταν ήλθε για υπογραφή σε σας πέταξαν έξω εμένα και έβαλαν κάποιον άλλον.»
Εκείνη την στιγμή ρώτησε τον γραμματέα και του επιβεβαίωσε την υποψηφιότητά μου, και έβλεπα χέρια να μου κάνουν νόημα να μην συνεχίσω.
Τότε εγώ είπα:
«Ήρθα εδώ μετά από 3 χρόνια να πω ορισμένα πράγματα εάν δεν θέλετε να τα πω να σηκωθώ και να φύγω.»
Βενιζέλος: «Με εκβιασμούς δεν γίνετε διάλογος φύγε-φύγε τώρα,» και εγώ έφυγα αμέσως λέγοντας «ευχαριστώ πολύ καλή πορεία» ακούγοντας από πίσω τους κόλακές του και τους γλυψιματίες του να χειροκροτούν !!!!!!!
Ευχαριστώ για την φιλοξενία
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΚΕΖΕΡΛΗΣ
Υ.Γ. ΑΦΟΥ ΣΕ ΜΕΝΑ ΕΙΠΕ ΑΥΤΟ ΦΑΝΤΑΣΘΗΤΕ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΠΟΛΙΤΗ ? Η ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ!!!!
Δημοσίευση: Μαΐου 28, 2012

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Απάντηση του Γ. Γκεζερλή για τον διάλογο με τον Βενιζέλο στην Κόρινθο"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator