Συνέλαβαν Ινδό καθηγητή πανεπιστημίου επειδή ήταν ...μελαμψός !!!

0


Ο κύριος Ράι, καθηγητής οικονομικών σε πανεπιστήμιο της Ινδίας, έκανε το λάθος να επισκεφθεί την Αθήνα, προσκεκλημένος της ΑΣΟΕΕ, χωρίς να γνωρίζει πως υπουργός Προστασίας του Πολίτη είναι ο "μεταναστοκυνηγός" Χρυσοχοίδης.


Έτσι λοιπόν προσερχόμενος στην ΑΣΟΕΕ, για να μιλήσει σε φοιτητές, συνελήφθη από τις αρχές ασφαλείας, οι οποίες τον τελευταίο καιρό δραστηριοποιούνται στο κυνήγι μεταναστών… Εν προκειμένω, διότι είναι μελαμψός. Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ., μάλλον λόγω κενών στα αγγλικά τους, δεν έδωσαν σημασία στις διαμαρτυρίες του Ινδού καθηγητή και τον προσήγαγαν στο Α.Τ. της Μιχαήλ Βόδα.

Έπειτα από παρέμβαση της Πρυτανείας, οι Αρχές τον άφησαν ελεύθερο.

Πάλι καλά που δεν βρέθηκε και στην Αμυγδαλέζα...
Δημοσίευση: Μαΐου 10, 2012
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Συνέλαβαν Ινδό καθηγητή πανεπιστημίου επειδή ήταν ...μελαμψός !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator