ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ (video)

0Αξιότιμοι κυρίες και κύριοι,

Έχουμε πολλά προβλήματα στην Ελλάδα. Ένα από αυτά, μάλλον βασικό, είναι το ό,τι τα πεζοδρόμια σχεδόν σε κάθε γειτονιά είναι υπό κατάληψη.

Αυτό το γεγονός διχάζει πολύ συχνά τους πολίτες. Οι αρχές συνηθίζουν να δίνουν το κακό παράδειγμα στο θέμα της παραβίασης των πεζοδρομίων με υπηρεσιακά οχήματα. Γίνεται αυτή η παραβίαση από σύμπτωση;

Στην Ελλάδα νιώθουμε, ίσως περισσότερο απ' ό,τι συμβαίνει σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες, πως οι πολιτικοί (η επίσημη πολιτεία) ενδιαφέρονται λιγότερο για την κοινωνία, τη φύση και την ελληνική ιστορία απ' ό,τι οι πολίτες.

Ενωμένοι στεκόμαστε!
Με εκτίμηση,
Χρίστος Καλλίτσης
Δημοσιογράφος - Σκηνοθέτης
Τ.Θ. 10107
Τ.Κ. 54110
Θεσσαλονίκη
Τηλ./φαξ: 2310331333
www.tekmiria.wordpress.com
Δημοσίευση: Απριλίου 06, 2012

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ (video)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator