ΤΟ ΝΕΟ ΠΑΣΟΚ - Του Γιάννη Σιώκου

0


Το παρόν σχόλιο είναι πολιτικό και δεν περιέχει προσωπικές αιχμές. Αποδέκτες οι πολιτικοί του ΠΑΣΟΚ Κορίνθιας, και οι κομματάρχες αυτών που αναδεικνύουν με την συμπεριφορά τους ότι οι ΜΑΣΚΕΣ έπεσαν και ο παραγοντισμός συνεχίζεται. Μπορεί ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ να δηλώνει ότι αρχίζουμε την ΝΕΑ εποχή με το ΝΕΟ ΠΑΣΟΚ, στο Ξυλόκαστρο οι γνωστοί κομματάρχες κατάλαβαν ότι γκρεμίζουμε και καταστρέφουμε ότι έχει απομείνει από αυτό. Η πρόσφατη «Κοινωνική συνεστίαση» στην ταβέρνα ΣΥΘΑΣ που κοσμήθηκε από την ειδικού πολιτικού βάρους προσωπικότητα του κ. ΜΠΕΓΛΙΤΗ ανέδειξε πολλά περισσότερα των προσδοκώμενων των διοργανωτών. Στην Δυτική Κορινθία, ο παραγοντισμός βρίσκεται παρών και σε εγρήγορση. Ο μέσος όρος ηλικίας των συνεστιαζομένων επέδειξε την κραυγαλέα καταλυτική απουσία των νέων του χώρου. Η προεκλογική πορεία του κ. Μπεγλίτη ξεκίνησε στο Ξυλόκαστρο με τους χειρότερους οιωνούς. Η τοπική κοινωνία εκπροσωπούμενη από τον ΑΔΑΛΑΚΗ νομαρχιακό σύμβουλο επί 30 και πλέον χρόνια και των συν αυτώ ανέδειξε ότι στο ΝΕΟ ΠΑΣΟΚ του ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ και του ΜΠΕΓΛΙΤΗ οι γνωστοί κομματάρχες της προηγούμενης 35ετίας είναι παρόντες με ότι αυτό συνεπάγεται. Στην ΝΕΑ εποχή για την ΕΛΛΑΔΑ, με ΕΛΛΕΙΜΜΑ αξιοκρατίας και αξιοπιστίας ο κ. Μπεγλίτης χρησιμοποίησε «ΥΛΙΚΟ ΕΦΘΑΡΜΕΝΟ ΠΑΡΕΛΘΟΥΣΗΣ ΧΡΗΣΗΣ» μετονομάζοντάς το σε ΝΕΟ.
Κύριε Μπεγλίτη οι πανανθρώπινες αξίες αλληλεγγύης-εντιμότητας-αξιοπρέπειας-ηθικής στον προαναφερόμενο χώρο έχουν υποχωρήσει και βρίσκονται είδος σε ανεπάρκεια. Με υπερεπάρκεια την ιδιοτέλεια .Όλα αυτά έχουν αναδειχτεί στο πέρασμα των χρόνων από τοπικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ και όχι μόνο. Εσείς δεν δηλώσατε στην εφημερίδα ΣΦΗΚΑ Κυριακή 23 Μαΐου 2010 ότι η κυβέρνηση μας κλήθηκε μετά τις εκλογές να διαχειρισθεί τη βαριά κληρονομιά ενός υπερχρεωμένου ΕΛΓΑ και μιας αγροτικής πολιτικής από τη ΝΔ που χαρακτηριζόταν από την αδιαφάνεια, την κακοδιαχείριση, την κατασπατάληση των πόρων και την εξαγορά συνειδήσεων μέσα από πελατειακές σχέσεις και πρακτικές. Κύριε Μπεγλίτη εσείς δεν ήσασταν που αποκαλέσατε «ΛΑΜΟΓΙΟ» τον κορινθιακό συνεταιριστικό παράγοντα στο Υπουργείο που το ξεπέρασε χαμογελώντας; Εσείς δεν δηλώσατε ως Κορίνθιος πολιτικός με παρρησία στο «ΣΟΥΠΕΡ» Τέρμα στο μαύρο πολιτικό χρήμα; Και τι έγινε; Η δημοσιογράφος σας φίμωσε μη δίνοντας συνέχεια αλλάζοντας θέμα! Το μαύρο πολιτικό-συνεταιριστικό-αγροτικό χρήμα που αναδείξατε δεν αναλώνεται στην κάλυψη προεκλογικών εξόδων; Ποιός εγγυάται ότι δεν οδεύει στην εξαγορά συνειδήσεων, όπως προαναφέρατε και δεν μηδενίζει αρχές και αξίες; Είναι γνωστοί και επώνυμοι οι διαχειριστές του μαύρου πολιτικού αγροτικού χρήματος που ρέει άφθονο στην Κορινθία. Και εσείς τι κάνατε; Επιστρατεύετε και εμπιστεύεστε στελέχη τύπου ΑΔΑΛΑΚΗ λόγω ΑΤΕ όπου η παρουσία τους σε οποιαδήποτε κομματική εκδήλωση προκαλεί κομματική πολιτική αλλεργία. Κύριε Μπεγλίτη το 1981 το ΠΑΣΟΚ ΚΑΤΑΞΙΩΘΗΚΕ στον ελληνικό ΛΑΟ ερχόμενο σε ρήξη και σύγκρουση με το κατεστημένο της ΝΔ. Το ΠΑΣΟΚ του 2012 στην σημερινή κρίση, επαφίεται στο δικό του κατεστημένο. Η δυτική Κορινθία δεν είναι τσιφλίκι και φέουδο στελεχών του προαναφερομένου. Οι περισσότεροι Κορίνθιοι πολιτικοί που έτυχαν της επιλογής και της στήριξης του έχουν τερματίσει την πολιτική τους καριέρα πρόωρα Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ. Κύριε Μπεγλίτη έχω εγγραφεί στο ΠΑΣΟΚ ΤΟ ΚΙΑΤΟΥ το 1975 με εγγυητές ΠΑΝΟ ΚΑΙ ΕΛΕΝΑ ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΥ. Έχοντας συνειδητά στηρίξει ως μέλος με συνέχεια και συνέπεια μέχρι σήμερα το ΠΑΣΟΚ χωρίς ανταλλάγματα όπως χιλιάδες άλλα στελέχη διατηρώντας το δικαίωμα μέσα στα πλαίσια της κατοχυρωμένης συνταγματικής ελευθεροτυπίας δημόσια σας ερωτώ:
Για ποιούς λόγους να ξαναψηφίσω το ΝΕΟ ΠΑΣΟΚ τόσον εγώ όσο και τα υπόλοιπα στελέχη της κατηγορίας μου που βλέπουμε τους ΝΕΟΥΣ να υποτιμώνται και να απαξιώνονται; Ενδεχομένως στην δυτική Κορινθία εκτιμάται ότι η ελπίδα του ΝΕΟΥ ΠΑΣΟΚ είναι τα στελέχη των πολλών δεκαετιών . Στους Συντρόφους μου του Ξυλοκάστρου τύπου ΑΔΑΛΑΚΗ για την συμβολή τους και την προσφορά τους στο ΝΕΟ ΠΑΣΟΚ προτείνω να ακούσουν τα τραγούδια του συγκροτήματος παρελθούσης εποχής:

ΑΓΑΜΟΙ ΘΥΤΑΙ

Γιάννης Σιώκος
Μελίσσι

Υ.Γ. Επισημαίνεται ότι το σχόλιο αυτό δεν αφορά το σύνολο των συνεστιαζομένων και προσκεκλημένων στην Ταβέρνα ΣΥΘΑΣ.
Δημοσίευση: Απριλίου 26, 2012

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΤΟ ΝΕΟ ΠΑΣΟΚ - Του Γιάννη Σιώκου"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator