''Κρύψε την ταυτότητα του γέρου και της γριάς!''

3


Ένα νέο κίνημα αναπτύσσεται σε όλη τη χώρα με γοργούς ρυθμούς, μετά την ανακοίνωση των Εκλογών! Το κίνημα αυτό δεν έχει αρχηγούς αλλά μόνο έναν σκοπό...

Όλοι οι Έλληνες που έχουν υποψία πως κάποιος ηλικιωμένος από το περιβάλλον τους (Πατέρας, Μητέρα, Παππούς, Γιαγιά, Θεία κ.λπ) έχει την πρόθεση να ψηφίσει ένα από τα κόμματα που θα συνεχίσουν την καταστροφή της χώρας και μετά τις εκλογές, τότε οι νεότεροι αναλαμβάνουν δράση την ημέρα των εκλογών τους κρύβουν την ταυτότητα για να μην μπορέσουν να ψηφίσουν.

«Παίρνουμε τις ταυτότητες από αυτούς που είτε από άγνοια ή από συνήθεια θέλουν να ψηφίσουν ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΛΑΟΣ, Ντόρα.

Το μέλλον της χώρας ανήκει σε εμάς και όχι σ αυτούς που θα αφήσουν το μάταιο τούτο κόσμο σύντομα.

Η γριά σε ένα με δύο χρόνια θα πεθάνει, ο γέρος το ίδιο, εσύ θα μείνεις, εσυ όμως θα τα φας όλα....

Πρέπει να κάνουμε τα πάντα για φύγουν αυτοί που κατέστρεψαν την χώρα και θέλουν να ολοκληρώσουν την καταστροφή της.

"Τα πιο φλογερά μέρη στην κόλαση προορίζονται για εκείνους που, σε καιρούς μεγάλης ηθικής κρίσης, διατήρησαν την ουδετερότητα τους"

ΚΡΥΒΩ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΓΕΡΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΡΙΑΣ! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ, ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ!», αναφέρει η... διαδικτυακή προκήρυξη του νέου αυτού κινήματος!

Δημοσίευση: Απριλίου 12, 2012

3 Σχόλια για την ανάρτηση: "''Κρύψε την ταυτότητα του γέρου και της γριάς!''"
Ανώνυμος είπε...

Σε εποχές κρίσης ο κάθε πολίτης θα δείξει τη δημοκρατοκότητά του. Τέτοιες προτάσεις ή ενέργειες,ταιριάζουν σε πολίτες με ολοκληρωτικό προσανατολισμό. Ας κάνουν πρόταση, ότι σε πολίτες πάνω από τόσο χρονών, στο δημοπκρατικό μας πολίτευμα, τους αφαιρείται το δικαίωμα ψήφου.


13 Απριλίου 2012 στις 12:20 π.μ.
Ανώνυμος είπε...

@Ανώνυμος

Ψηφίζουμε με συνείδηση και όχι από συνήθεια, είναι κρίσιμες οι εποχές.


20 Απριλίου 2012 στις 8:18 π.μ.
Ανώνυμος είπε...

Προτείνω να δείτε όλοι την ανάρτηση στο Τρομακτικό για την παν/κή έρευνα ότι οι ηλικίες των 60+ συντηρούν το σύστημα και τα δυο μεγαλύτερα κόμματα.
http://to-kounavi.blogspot.com/2012/04/60.html#more
Δεν είναι φασιστικό να κρύψεις την ταυτότητα του γέρου με άνοια που ψηφίζει από συνήθεια, φασιστικό είναι να ψηφίσεις μια εγκληματική οργάνωση που χαιρετά ναζιστικά!! Δεν έχω κανένα σεβασμό για κάποιον που πάει να ψηφίσει κόμματα που κατέλυσαν το ελληνικό σύνταγμα και πρόδωσαν τη χώρα. Δεν βλέπετε ότι κάθε μέτρο που επέβαλαν είναι φασιστικό;;;


23 Απριλίου 2012 στις 5:02 μ.μ.

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator