Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΛΟΓΟΣ, ΟΧΙ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ....

0



Μετά από την δημοσιοποίηση του χειρόγραφου μηνύματος, αφού καταλάβαμε όλοι ποιος ήτανε αυτός ο άνθρωπος που έδωσε τέλος στη ζωή του και φυσικά με τη δήλωση της κόρης του που έβαλε τέλος και στον ποιο ''κακοπιστο'' πλέον, καταλήγουμε όλοι στο γεγονός ότι αυτή καθαυτή η πράξη του Δημήτρη Χριστούλα ήταν καθαρά πολιτική και το μέρος, ο χρόνος και ο τρόπος που συντελέστηκε έγινε με πλήρη συνείδηση...

Ο κύριος Δημήτρης, που πλέον όλοι έχουμε εικόνα για το ποιος είναι, ήταν τακτικός στην πλατεία, από τις πρώτες μέρες του Συντάγματος, είχε μάλιστα μπει και στην υποδοχή (μια από τις ομάδες που είχαν φτιαχτεί στις πρώτες μέρες της πλατείας). Συνέχισε φυσικά να έρχεται και μετά το καλοκαίρι που η ''μοδα'' για την πλειονότητα των πολιτών έφυγε και η πλατεία άδειασε και έδινε το παρόν μέχρι τις τελευταίες μέρες...

Ο κύριος Δημήτρης έδωσε τη ζωή του με σκοπό να ανάψει το φιτίλι που περιμένει ο κόσμος... Έδωσε τη ζωή του και έγινε μάρτυρας ελπίζοντας ότι ο κόσμος, διαβάζοντας το γραμμα του, επιτέλους θα έβρισκε το κουράγιο και προσπαθούσε (έστω) να πάρει την κατάσταση στα χέρια του, με κάθε κόστος... Δε θα κραξω πάλι τους πουθεναδες που δεν ήρθανε στην πλατεία, έχω πραγματικά βαρεθεί, έστω και αν ο αριθμός των κάτω από 3.000 κόσμο την πρώτη μέρα είναι απαράδεκτο... Ας ελπίσουμε αυτή η πράξη του κυριου Δημήτρη, του ανθρωπου που θυμομαστε όλοι παρεα παντα με το τρανζιστορακι του να περπαταει σκυφτος, να μην παει στραφι, τουλαχιστον για οποιον σεβετε.... Ο κυρ Δημητρης εδωσε τη ζωη του με σκοπο ολοι εμεις να το παρουμε αποφαση και να κανουμε το επομενο βημα... Το μονο που μπορουμε πλεον να κανουμε ειναι να ξαναγεμισουμε ολες τις πλατειες και να βγουμε στο δρομο... Εχουμε γινει αραγε τοσο σκληροπετσοι και δεν μας αγγιζει πια ουτε ενας θανατος? Ποιον περιμενεις παλι να βγει και να μπει μπροστα... Ξυπνατε γαμω το σπιτι μου, τι περιμενουμε...

Κλεινω με το σημειωμα του κυρ Δημητρη, ας το εκτυπωσουμε ολοι και ας το βαλουμε σε ενα σημειο για να το βλεπουμε καθε μερα.... ΑΘΑΝΑΤΟΣ

«Η κατοχική κυβέρνηση Τσολάκογλου εκμηδένισε κυριολεκτικά τη δυνατότητα επιβίωσής μου που στηριζόταν σε μια αξιοπρεπή σύνταξη που επί 35 χρόνια εγώ μόνον (χωρίς ενίσχυση κράτους) πλήρωνα γι΄αυτήν.

Επειδή έχω μια ηλικία που δεν μου δίνει την ατομική δυνατότητα δυναμικής αντίδρασης (χωρίς βέβαια να αποκλείω αν ένας Έλληνας έπαιρνε το καλάσνικωφ ο δεύτερος θα ήμουν εγώ) δεν βρίσκω άλλη λύση από ένα αξιοπρεπές τέλος πριν αρχίσω να ψάχνω τα σκουπίδια για την διατροφή μου.

Πιστεύω πως οι νέοι χωρίς μέλλον, κάποια μέρα θα πάρουν τα όπλα και στην πλατεία Συντάγματος θα κρεμάσουν ανάποδα τους εθνικούς προδότες, όπως έκαναν το 1945 οι Ιταλοί στον Μουσολίνι (Πιάτσα Πορέτο του Μιλάνου) .»

Δημοσίευση: Απριλίου 12, 2012

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΛΟΓΟΣ, ΟΧΙ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ...."

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator