Εντυπωσιακή σε όγκο η "παρέλαση" της "Πρωτοβουλίας Πολιτών Κορινθίας" σε Κιάτο και Κόρινθο (video)

1



Ο Δήμαρχος Σικυωνίων ΣΠΥΡΟΣ ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ και ο πρόεδρος του Δ.Σ. ΤΑΣΟΣ ΛΕΟΝΑΡΔΟΣ ανάμεσα στον κόσμο παρακολουθούν την μαθητική παρέλαση χωρίς εξέδρα, αφού ο δήμαρχος πρώτος πανελλήνια (από πέρσι) κατάργησε την εξέδρα των επισήμων στις παρελάσεις της πόλης.
Όπως ήταν αναμενόμενο κανένα κοράκι δεν τόλμησε να κάνει την εμφάνισή του και οι εκδηλώσεις για την Εθνική επέτειο έγιναν σε άριστο κλίμα.
(Έτσι.... από μακρυά κι αγαπημένοι...!!!)
Η παρέλαση έκλεισε με πορεία διαμαρτυρίας της "Πλατείας Κιάτου" και της "Πρωτοβουλίας πολιτών".


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΑΤΟ



ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΣΤΕΦΑΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ ΟΠΟΥ Ο ΤΟΛΜΗΡΟΣ ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΛΛΙΑΣ ΑΚΟΥΣΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑΝΑ ΤΟΥ...!!!



ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ ΕΚΠΛΗΞΗ... 
ΤΥΧΑΙΟ ;;; ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ....!!!


Δημοσίευση: Μαρτίου 25, 2012

1 Σχόλια για την ανάρτηση: "Εντυπωσιακή σε όγκο η "παρέλαση" της "Πρωτοβουλίας Πολιτών Κορινθίας" σε Κιάτο και Κόρινθο (video)"
Ανώνυμος είπε...

Είδες ο συμπαθής και αγαπητός κοπριτάκος πήγε στους δικούς του και έκατσε χαχαχα


25 Μαρτίου 2012 στις 9:31 μ.μ.

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator