Πελοπίδα... σε είχαμε για σοβαρό άνθρωπο !!!

6



Την ώρα που οι πολίτες αγωνιούν για την ίδια την επιβίωσή τους, την ώρα που τα καυτά προβλήματα γίνονται βραχνάς στο λαιμό των πολιτών απειλώντας να τους πνίξουν κυριολεκτικά, οι πολιτικοί μας αντί να βρίσκονται κάθε μέρα κάθε ώρα και στιγμή κοντά στο λαό να ακούνε τα προβλήματα -ακόμα και τον παλμό της καθημερινότητας- κάνουν εθιμοτυπικές επισκέψεις στον Μητροπολίτη Κορινθίας για να εξασφαλίσουν μια αποκαλυπτική φωτογραφία, για την πίστη τους, τον θεό και τον σεβασμό τους στον Άγιο Κορίνθου.
Δεν έχεις πάρει χαμπάρι Πελοπίδα -και σε είχαμε για σοβαρό άνθρωπο- ότι όλα αυτά θα γίνουν μπούμερανγκ εναντίον σας;
Ο λαός ακόμα και οι έντονα θρησκευόμενοι δεν μασάνε από αυτά.
Οι μόνοι που μασάνε -κυριολεκτικά- είναι κάτι παπαγαλάκια της Μητρόπολης και του Μητροπολίτη σαν τον μπάρμπα Διογένη, που για να προσφέρουν (ανταλλάξουν;) υπηρεσίες στον Διονύσιο πιθανότατα να συμβούλευσαν και εσένα να πας να υποβάλεις τα σέβη σου και να δώσεις την πολιτική σου νομιμοποίηση στα δρώμενα του Μητροπολίτη!
Είναι εκείνοι οι σύμβουλοί σου που στις προηγούμενες εκλογές για να σε αρμέξουν σου έβγαζαν πρωτοσέλιδα ότι έρχεσαι πρώτος στην Κορινθία!
Και τα αποτελέσματα τα είδες μόνος σου!
Το δις εξαμαρτείν λοιπόν ουκ ανδρός σοφού.
Σκύψε με σεβασμό και ειλικρίνεια πάνω στα προβλήματα του κοσμάκη και στο πλήθος των αναξιοπαθούντων πιστών και άσε τον Διονύσιο. Καλά περνάει αυτός !
Άσε τις φωτογραφίες αυτές να τις βγάζουν κάποιοι άλλοι γνωστοί για τις διασυνδέσεις τους με την θρησκευτική εξουσία.
Εσύ τουλάχιστον μέχρι σήμερα δεν έχεις δείξει τέτοια εικόνα και γιαυτό άλλωστε το Parakato σε "τσιμπάει" σήμερα μάλλον απαλά. Την επομένη όμως......ήθελές τα!



Δημοσίευση: Μαρτίου 26, 2012

6 Σχόλια για την ανάρτηση: "Πελοπίδα... σε είχαμε για σοβαρό άνθρωπο !!!"
Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ
"parakato"για να πας "παρακάτω"και να ενημερώνεις σωστά τον κοσμάκη,πρέπει πρώτα να απαλλαγείς απο τα πάθη σου,και τις κακίες σου.Για αυτό λοιπόν άσε ήσυχο την Μητρόπολη και το Άγιο Κορίνθου να κάνει την δουλειά του,όπως γνωρίζει,και κοιτά εσύ τι θα προσφέρεις στον κοσμάκη που επισκέπτεται την ιστοσελίδα σου, Ο Δεσπότης φαι και ρούχα δείνει,και σε αυτό κακό βλέπεις....:εσύ σε τι ωφελείς τον κόσμο;.....ένα καλό δεν λές...είσαι σαν την γκρινιάρα γυναίκα...που στο τέλος φεύγει απο την πολύ γκρίνια και κακία ο άμοιρος ο σύζυγος...αδελφάκι μου πολύ ψυχοπλακωτικός.....άνθρωπος!!Φίλε έχουμε κρίση,και η κακία μας περισσεύει,πρέπει να είμαστε όλοι μαζί και ο ένας να βοηθάει τον άλλον.Αν αυτά τα μυνήματα δεν τα περνάτε στον κόσμο εσείς(αλλάξτε φίλε επάγγελμα)...ποιός θα τα περνάει ο κόσμος σε εσάς;


26 Μαρτίου 2012 στις 10:22 μ.μ.
parakato.gr είπε...

@Ανώνυμος 10:22 Είστε εκτός θέματος, μας βάζετε λόγια που ποτέ δεν είπαμε, και προσδίδετε πολύ εύκολα χαρακτηρισμούς. Η υποκρισία της κάθε εξουσίας είναι το θέμα μας.... συγκεντρωθείτε....


26 Μαρτίου 2012 στις 10:47 μ.μ.
Ανώνυμος είπε...

Δλδ PARAKATO για βάλεμε στο θέμα.Τι εννοείς;


27 Μαρτίου 2012 στις 9:23 μ.μ.
Ανώνυμος είπε...

Καλά εσεις εκει στο parakato τρώτε ληγμένα? Ο καλλιρης εκτος από σοβαρος πολιτικός ειναι και σοβαρος ανθρωπος. Τι σας πειραξε δλδ που πήγε στο Δεσπότη? Θα μας τρελάνετε εντελώς ? Λυπάμαι πολύ.


27 Μαρτίου 2012 στις 10:01 μ.μ.
ΚΟΡΙΝΘΙΟΣ είπε...

Πότε κρίθηκε ως πολιτικός ; Μια ζωή συνδικαλιστής ήταν! πότε δούλεψε, ρίξτε μια ματιά στο βιογραφικό του, τώρα που έρχονται εκλογές θυμήθηκε τον μητροπολίτη; ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ


27 Μαρτίου 2012 στις 10:20 μ.μ.
Ανώνυμος είπε...

Οι παπάδες δε θα μπουν ποτέ στο θέμα και στον ύπνο τους ακόμα βλέπουν συνομωσίες κατά του μητροπολίτη, γιατί άραγε;;;;;;;;;;


28 Μαρτίου 2012 στις 9:14 π.μ.

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator