Πάνος Καμμένος από το Δίστομο στην παρουσίαση του νέου κόμματος (video)

0


"Δεσμευόμαστε να αγωνιστούμε ανυποχώρητα και με όσα μέσα διαθέτουμε για να ανοίξει και να κριθεί με αντικειμενικούς όρους ο φάκελος της εθνικής τραγωδίας", τόνισε ο Πάνος Καμμένος.
Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στο Δημαρχείο του Διστόμου, εκτίμησε ως βασικό στοιχείο την απόδοση ευθυνών και μάλιστα υπογράμμισε πως "μόνο μία υπερκομματική επιτροπή με έκτακτες εξουσίες και αρμοδιότητες, αποτελούμενη αδέκαστους και υπεράνω υποψίας Έλληνες, μπορεί να φέρει σε πέρας αυτό το δύσκολο έργο".
"Οι έκτακτες καταστάσεις αντιμετωπίζονται μόνο με έκτακτα μέτρα", σημείωσε, ενώ προσδιόρισε πως σε όλο αυτό το πλαίσιο περιλαμβάνει "αυτούς που συμμετείχαν αφανώς ή εμφανώς στη διαχείριση της εξουσίας και λειτούργησαν για το προσωπικό συμφέρον".
Ακόμη, πρόσθεσε πως είναι ανάγκη "πρώτα να αποδοθεί Δικαιοσύνη, να τιμωρηθούν πολιτικά, νομικά και κοινωνικά όλοι οι υπεύθυνοι της τραγωδίας που ζει και βιώνει σήμερα ο ελληνικός λαός".
Επέρριψε σοβαρές ευθύνες και στα κόμματα της μεταπολίτευσης "τα οποία δεν προετοίμασαν τη χώρα και συμπλήρωσε πως η Ελλάδα "έπεσε θύμα διεθνούς συνωμοσίας που σχεδιάστηκε από την άνοιξη του 2009 έως την άνοιξη του 2010".
Βασικό στοιχείο της προγραμματικής του διακήρυξης, είπε, ότι είναι "η άρση κάθε ασυλίας των υπουργών, βουλευτών και αξιωματούχων, η απόδοση ευθυνών και η δήμευση περιουσιών των υπευθύνων της κρίσης, η διαφύλαξη της εθνικής κυριαρχίας, η διεκδίκηση των γερμανικών αποζημιώσεων, η ακύρωση του παράνομου μνημονίου και η προσπάθεια οικοδόμησης μιας νέας Ελλάδας".
Κάλεσε, εξάλλου, τους συναδέλφους του, ανεξάρτητους βουλευτές, να συγκροτήσουν κοινοβουλευτική ομάδα τονίζοντας:
"Κάνουμε ανοιχτό προσκλητήριο σε όσους μέσα στο κοινοβούλιο έχουν αρνηθεί να ψηφίσουν το πρώτο, το δεύτερο μνημόνιο και τους νόμους που τα ακολούθησαν, να έρθουν κοντά μας και να διαμορφώσουμε κοινοβουλευτική ομάδα, ώστε να μπορέσουμε να έχουμε παρουσία μέσα στη Βουλή και στα ΜΜΕ, τα οποία μας έχουν αποκλείσει".
Δημοσίευση: Μαρτίου 11, 2012

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Πάνος Καμμένος από το Δίστομο στην παρουσίαση του νέου κόμματος (video)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator