Χολή και ...Φαρμάκη !!!

0


Αντιστέκεσαι και κατεβαίνεις στους δρόμους, τις πλατείες, στα πεζοδρόμια για να εκφράσεις την αντίδρασή σου με σκοπό την ανατροπή.
Αυτό δεν το καταφέρνεις αποκτώντας "συμπεριφορά πεζοδρομίου".
Τα συνθήματα εμπνέουν και ξεσηκώνουν συνειδήσεις για τον λόγο αυτό αρκετές φορές στο παρελθόν η "ποίηση κατέβηκε στους δρόμους".
Την 25η Μαρτίου στην παρέλαση της Κορίνθου τα "αγανακτισμένα" συνθήματα κάθε άλλο παρά ξεσήκωσαν ή ενέπνευσαν. Αναλώθηκαν σε χολή και φαρμάκι.
Τόλμη έχουμε... αρετή ;;;
Δημοσίευση: Μαρτίου 26, 2012

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Χολή και ...Φαρμάκη !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator