Ο Βασίλης Κελλάρης αποκαλύπτει όλη την αλήθεια για την κόκκινη λάσπη στον Κορινθιακό (video)

0


Η μόλυνση του Κορινθιακού μας κόλπου με την γνωστή σε όλους κόκκινη λάσπη της ΠΕΣΙΝΕ από τα Άσπρα Σπίτια Βοιωτίας είναι ίσως το σοβαρότερο περιβαλλοντικό πρόβλημα για την κλειστή θάλασσά μας.
Ο πρόεδρος του ΟΙΚΟΣΥΛΚΟ και πρώην πρόεδρος της ΑΛΚΥΩΝ της ομοσπονδίας περιβαλλοντικών οργανώσεων του Κορινθιακού κόλπου Βασίλης Κελλάρης , είναι ίσως από τους πολύ λίγους ανθρώπους που μπορεί να βγει και να κάνει επίσημη και εμπεριστατωμένη ενημέρωση για το θέμα αυτό.
Ο Βασίλης Κελλάρης ένας σεμνός αγωνιστής για το περιβάλλον με πολλές μάλιστα περγαμηνές και διακρίσεις μίλησε αποκλειστικά στη sfedona.gr και το parakato.gr για το θέμα της κόκκινης λάσπης του Κορινθιακού.

Δημοσίευση: Μαρτίου 27, 2012

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ο Βασίλης Κελλάρης αποκαλύπτει όλη την αλήθεια για την κόκκινη λάσπη στον Κορινθιακό (video)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator