Σχολή Ένοπλης Δημοσιογραφίας Νίκου Ευαγγελάτου!

0Λόγω της ύπουλης και υποκεινούμενης απο διάφορα συμφέροντα πολιτικής του, το ΣΚΑΙ τρώει βουτιά τηλεθέασης και απόρριψης απο τον απλό πολίτη . Έτσι κάνει προσπάθεια να κερδίσει κόσμο.

Μετά τον λαικιστή Αυτιά, και μετά από δέκα χρόνια, ο Νίκος Ευαγγελάτος επιστρέφει στην τηλεόραση.


Δείτε ένα βίντεο εξαιρετικά αφιερωμένο στις αλησμόνητες εκείνες τηλεοπτικές στιγμές τις οποίες φοβόμαστε ότι ίσως ξαναζήσουμε, αφού σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, ο Ευαγγελάτος θα αναλάβει την παρουσίαση ωριαίας ενημερωτικής εκπομπής που θα προηγείται του δελτίου ειδήσεων, ακριβώς απέναντι στα δελτία των άλλων καναλιών, στις 8.00!


Δημοσίευση: Ιανουαρίου 31, 2012

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Σχολή Ένοπλης Δημοσιογραφίας Νίκου Ευαγγελάτου!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator