Η ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΣΤΕΓΗ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΑ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΓΙΑΚΟΥΜΑΚΗ

0


"Αρχές του νέου χρόνου με ευχές αλλά και με βαρυχειμωνιά, μελαγχολία, οικονομικά αδιέξοδα και απώλειες αγαπητών προσώπων.
Μέσα σε είκοσι μέρες τέσσερις πέντε αγαπητοί Μικρασιάτες μας έφυγαν. Πριν λίγες μόνο μέρες η γλυκιά, αξιοπρεπής, πονεμένη και δοκιμασμένη επί έτη μάνα και γιαγιά η Κοραλία Παπαδοπούλου θερμότατο μέλος  της Μικρασιατικής στέγης και σήμερα ο αγαπητός Νίκος Γιακουμάκης, ο δικός μας, ο Αετός του Άρη Κορίνθου, ο Κεραυνός των γηπέδων, ο θρύλος του Εθνικού. 
Αυτός που δόξασε ομάδες και έσκισε δίχτυα, που έκανε τον Συνοικισμό και την Κόρινθο αλλά και την Ελλάδα κάποιες φορές περήφανη.
Το παλικάρι από την ωραία προσφυγική οικογένεια του Πυθαγόρα Γιακουμάκη που ξέφυγε από τη μιζέρια της οικοδομής και έφτασε να κάνει τις κερκίδες να τον αποθεώνουν και να τον υποδέχονται σε αεροδρόμια οπαδοί και φίλοι με κόκκινα χαλιά και σαμπάνιες.
Ο Νίκος εκτός από τις παλιές του δόξες που βέβαια είναι εφήμερες όπως εύστοχα τόνισε ο σεβάσμιος πάτερ-Νεκτάριος - κι όσο κρατάει η νεότητα - αφήνει πίσω του τα δύο καλά του κορίτσια με ωραίες οικογένειες και εγγόνια πανέμορφα κι επιτυχημένα.
Τον αγαπούσαμε και σεβόμασταν την ιστορία του. Πολλές φορές συναντιόμαστε καθώς περπατούσε στους μοναχικούς του περιπάτους τα τελευταία χρόνια και τα λέγαμε κι αναπολούσαμε το παλιό άσμα... "Τα περασμένα ωραία χρόνια δεν λησμονώ" Εκείνα τα παλιά δύσκολα και ηρωικά χρόνια.
Όλοι εδώ σήμερα τον κατευοδώνουμε με θλίψη, προσευχόμεθα στον Πανάγαθο να του χαρίσει την ανάπαυση και εκφράζουμε στους οικείους του τα θερμά συλλυπητήριά μας.
Τ'όνομά του και τα λαμπερά του νιάτα θα μας τον θυμίζουν με ανάμνηση αγαθή.
Καλό ταξίδι Νίκο, αιωνία σου η μνήμη".
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΕΥΣΤΡΑΤΙΑΔΟΥ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗΣ ΣΤΕΓΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ
Δημοσίευση: Ιανουαρίου 22, 2012

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Η ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΣΤΕΓΗ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΑ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΓΙΑΚΟΥΜΑΚΗ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator