Ρε Μπένυ... πόσα ακόμα πρέπει να τους κάνουμε για να ξεσηκωθούν?

0



Και τι δεν εχω κανει Ευαγγελε για να σωσω αυτη την χωρα,μεχρι και το σπιτι μου στο Καστρι προθυμοποιηθηκα να δωσω,αλλα δεν το δεχτηκατε,τοσο πολυ με αγαπατε,και εσυ και ολοι οι Ελληνες που με στηριζουν συνεχως.

Ποσα δεν προσπαθησα,οτι επρεπε να γινει το εκανα,ειπα οτι λεφτα υπαρχουν και το πιστεψατε,εκανα μυστικες συνομιλιες μηνες πριν απο αυτο με τον γερο ξεκουτη του ΔΝΤ και το συγχωρησατε,ενω μπορουσα να βρω λεφτα απο αλλου εγω σας εχωσα εκει μεσα και δεν προκειται να ξαναβγειτε ποτε και το ξεπερασατε,διορισα οτι πιο ασχετο στα υπουργεια και στους 2 ανασχηματισμους και το χειροκροτησατε,τι αλλο να κανω?

Το υποσχεθηκα οτι θα βγουμε απο την κριση σε δυο χρονια αλλα δεν εγινε και το ανεβασα σε 20 αλλα ουτε αυτο θα γινει,μιλησα για διαφανεια,αξιοκρατια,πατριδα,ευθυνη,παμε μαζι,ακομα κι'εγω δεν θυμαμαι ποσα ψεματα εχω πει και εσεις εκει με κοιταγατε αμιλητοι.Οκ,καποιοι βγηκαν στο Συνταγμα και μουτζωναν την Βουλη,και τι με νοιαζει εμενα,την Βουλη μουτζωναν οχι τον Πρωθυπουργο τον οραματιστη της 79ης θεσης.

Και μετα απο τοσες επιτυχιες και νικες σε εβαλα εσενα Μπενυ να βγαλεις τα καστανα απο την φωτια,που να το περιμενα οτι θα κανεις χειροτερες μαλακιες απο τον αστειο προηγουμενο σου?Εγω θα φταιω παντα για ολα?Εγω μονο σκοπο εχω να σας σωσω....και τωρα?

Δεν φτανει που με ελεγαν ανικανο οι Ελληνες....και πολυ λιγο με ενδιαφερει τι με λενε αυτοι,τωρα με λενε και οι ξενοι εντολεις μου,και αντε να απαντησω στην χιτλερικη γκομενα γιατι δεν εκανα οτι ειχα υποσχεθει,απο τηλεδιασκεψη σε τηλεδιασκεψη τρεχω,ουτε ποδηλατο,ουτε κανο προλαβαινω να κανω,γιαυτο καθησα και δυο μηνες στα νησια,διοτι επρεπε να δειξω τους μυες μου στην Μερκελ,να την διαγειρω,διοτι κατι αλλο να δειξω δεν εχω.

Σκεπτομαι οτι αφου το σχεδιο μου απετυχε,εστω κι αν εγω δεν το βλεπω....να βαλω κι'αλλους φορους στους εχοντες και κατεχοντες....οπως παντα,λοιπον...θα φορολογησω τις αναπνοες,τους σφυγμους,το ποσες φορες ανοιγοκλεινουν τα ματια τους και τελικα αν δεν βγει τιποτα θα φορολογησω και την ομιλια,οσες λεξεις λενε θα φορολογουνται,ασχετα αν μιλανε στο τηλεφωνο η προσωπικα σε καποιον.

Επισης θα φορολογησω τις φορες που αεριζονται,αν κοιτανε αριστερα η δεξια στον δρομο,αν ανοιγουν το μεγαλο ματι της κουζινας η τον φουρνο.Τι λες Μπενυ...θα τα καταφερω?Μην βγεις παλι και κανεις δηλωσεις περι του αντιθετου,τις εξαγγελιες για τους νεους φορους εσυ θα τις κανεις.

Και λεω ρε Μπενυ,ποσα ακομα πρεπει να τους κανουμε για να επαναστατησουν?
Κυβερνω μια χωρα με ζωα.  
Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 20, 2011

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ρε Μπένυ... πόσα ακόμα πρέπει να τους κάνουμε για να ξεσηκωθούν?"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator