Μαρτυρίες σοκ για τον άγριο ξυλοδαρμό στους Αγίους Θεοδώρους (video)

4


Οι οδηγοί, που δέχθηκαν άγρια απίθεση από διαδηλωτές το περασμένο Σάββατο, βγήκαν από το νοσοκομείο και μίλησαν μπροστά στην κάμερα για όλα όσα έζησαν εκείνη την ημέρα στην εθνική οδό.
Δημοσίευση: Ιουλίου 27, 2011

4 Σχόλια για την ανάρτηση: "Μαρτυρίες σοκ για τον άγριο ξυλοδαρμό στους Αγίους Θεοδώρους (video)"
Ανώνυμος είπε...

fenontai pioi xtipisan to palikari...apo to koinwn foroum korinthoou einai o enas k aloi 2-3...afta einai katadikastea telos!!! siberiferonte sa mpaxalakides diladi??xalane olo ton agwna twn allwn!!! ti ithelan dimosiothta??? sto skamni twra!! me pio dikeoma xtipoyn k katastrefoun ti periousia k kapiou poy einai apo to idio meros !!!


28 Ιουλίου 2011 στις 9:22 μ.μ.
Ανώνυμος είπε...

Θρασυδειλοι παρανομοι με αυθαιρετα που παρανομουν ελευθερα και στους δρομους, ουστ, μνημονιο και παλι μνημονιο, κατι τετοιοι μας πηγαν 100 χρονια πισω. Νταηδες νεοελληνες ............


29 Ιουλίου 2011 στις 6:07 μ.μ.
Ανώνυμος είπε...

κοινωνικο φορουμ κορινθιας..... οποιος δεν συμφωνει μαζι μας τον πλακωνουμε με κλωτσιες στο κεφαλι... αμεση δημοκρατια τωρα η σας σπαμε στο ξυλο....


29 Ιουλίου 2011 στις 6:10 μ.μ.
ΚΦΚ είπε...

Η μικροσυμπλοκή προκλήθηκε από δύο τύπους ενώ είχε ήδη ανοίξει ο δρόμος για να περάσουν! Χτύπησαν επίτηδες με το αυτοκίνητο διαδηλωτές (στον έναν προκάλεσαν κάταγμα στην περόνη) και πέταξαν μπουκάλι με νερό στο κεφάλι μιας κοπέλας. Σταμάτησαν το αμάξι τους, κατέβηκαν κάτω και συνέχισαν να βρίζουν. Όταν έγινε προσπάθεια να απωθηθούν ώστε να φύγουν, αυτοί πρώτοι -όπως φαίνεται από το αμοντάριστο βίντεο- άρχισαν να χειροδικούν με αποτέλεσμα να υπάρξουν μικροσυμπλοκές δευτερολέπτων μέχρι να ηρεμήσει η κατάσταση, να οδηγηθούν στο όχημά τους και να φύγουν υπό την προστασία των διαδηλωτών. Όσοι ήμασταν εκεί μείναμε έκπληκτοι και σε όλους δημιουργήθηκε η εικόνα της προβοκάτσιας. Εικόνα που μάλλον επιβεβαιώνεται από την παραμορφωμένη διάσταση που δόθηκε από τα γνωστά κέντρα παραπληροφόρησης - που και στο παρελθόν έχουν υποστηρίξει την εταιρεία χημικών.


1 Αυγούστου 2011 στις 3:24 μ.μ.

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator