Η συμβουλή μας για τα καφριλίκια των Αγίων Θεοδώρων (βοήθειά μας) - video

3


Σοβαρά επεισόδια κατά την κατάληψη του οδοστρώματος της εθνικής οδού Αθηνών - Κορίνθου, στο ρεύμα προς Κόρινθο, στο ύψος των Αγίων Θεοδώρων, 2 χιλιόμετρα περίπου πριν τα διόδια Ισθμού, από κατοίκους των Αγίων Θεοδώρων και στελέχη της δημοτικής αρχής Λουτρακίου - Αγίων Θεοδώρων.

Οι κάτοικοι διαμαρτύρονται για την εγκατάσταση ιδιωτικής εταιρείας αποθήκευσης χημικών στο Σουσάκι και ζητούν από το υπουργείο Περιβάλλοντος να αναθεωρήσει την απόφασή του, για έγκριση των περιβαλλοντικών όρων στην εταιρεία και από τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρο Τατούλη να πάρει πίσω την άδεια που υπέγραψε για την εγκατάσταση της αποθήκευσης χημικών.

Η ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΜΑΣ
Αγαπητοί κάτοικοι των Αγίων Θεοδώρων, αντί να "την πέφτετε" 40 εναντίον 2 καλύτερα για σας θα είναι να την πέσετε ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΚΕΡΑΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΣΑΣ και να έχετε διπλό αποτέλεσμα. Και το άχτι σας θα βγάλετε και θα απαλλαχτείτε από την καθημερινή ακτινοβολία που σας ...σεληνιάζει (τελικά).




Το βίντεο είναι του φίλου μας του Γιάννη Στεφανή
Δημοσίευση: Ιουλίου 23, 2011

3 Σχόλια για την ανάρτηση: "Η συμβουλή μας για τα καφριλίκια των Αγίων Θεοδώρων (βοήθειά μας) - video"
ΚΑΦΡΟΣ ;;;;; είπε...

προς ολους οσους μιλουν κατα του αγωνα μας...να ενημερωσω οτι η κινητοποιηση ηταν αψογα σχεδιασμενη...δεν εγινε καμια ''καραμπολα''δεν ανοιξε ουτε μυτη...

ειχαμε επιγνωση του τι παμε να κανουμε κ το καναμε....ξερουμε πως ταλαιπωρησαμε για 20 λεπτα τον κοσμο κ δεν ειχαμε σκοπο να κατσουμε πραπανω...δειξαμε απλα τα ''δοντια ''μας

επειδη ο αγωνας μας ειναι δικαιος...κ επειδη βλεπω πως στα περισσοτερα κορινθιακα μπλοκς παιζει αρνητικα αυτο...να ενημερωσω ολους πως ο καυγας που εγινε η καφριλα η απαραδεκτη κλπ κλπ που μας καταλογιζουν....ηταν μεταξυ κατοικων κ κατοικων....ναι!!!οι κυριοι απο το αμαξι ΕΙΝΑΙ κατοικοι αγιων θεοδωρων.....κ οχι ''αγανακτισμενοι οδηγοι''πηγαν να προκαλεσουν ατυχημα,επεσαν επανω σε ενα παιδακι ,χτυπησαν στο γονατο εναν παππου,αρπαξαν την σημαια πρωτοι απο εναν συναγωνιστη ...κ γενικως προκαλεσαν...τα παντα για να αρχισει ο καυγας...φυσικα αυτα δεν τα δειχνουν ....το μονο που περασε ηταν ποσο κακοι κ ακαλλιεργητοι ειμαστε εμεις στους αγιους....που δεν θελουμε χρυσες επενδυσεις....ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ Κ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ...

ΤΑ ΤΟΞΙΚΑ ΧΗΜΙΚΑ ΟΠΟΙΟΣ ΤΑ ΘΕΩΡΕΙ ΑΚΙΝΔΥΝΑ ΑΣ ΤΑ ΠΑΡΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ...ΕΜΕΙΣ ΑΡΚΕΤΑ ΥΠΟΦΕΡΟΥΜΕ!!!


25 Ιουλίου 2011 στις 10:29 π.μ.
Ανώνυμος είπε...

τα παιδια τα ξερω ειναι απο τη βουλα και οσα λες ειναι ψεμματα απλα να πανε σπιτια του ειθελαν μετα απο τη δουλεια τους
ντροπη σας


25 Ιουλίου 2011 στις 2:21 μ.μ.
Ανώνυμος είπε...

Τι σημασία εχει από που είναι ρε, επρεπε να τους σκοτώσετε στο ξύλο με κλωτσιές στο κεφάλι; Με τέτοιες ενέργειες χάνετε αυτομάτως οποιοδήποτε δίκιο έχετε (που έχετε). Καλά σας λέει, πηγαίνετε στην κεραία άμα μπορείτε να την πλακώσετε στις κλωτσιές που σας σκοτώνει καθημερινά αντι να βαράτε τον κόσμο στο κεφάλι, αμαν πια ψευτομαγκες...


25 Ιουλίου 2011 στις 9:12 μ.μ.

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator