Επιστολή Κώστα Κόλλια για το θέμα της παλιάς γραμμής ΟΣΕ

0



ΛΑΒΑΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ E-MAIL ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣΙΟ:


"Κύριε Αναγνωστόπουλε,

Παρακολουθώ τον ιστότοπό σας και οφείλω να σας πω ότι βρίσκω την κριτική σας ιδιαίτερα ευφυή και ευρηματική. Ωστόσο, βλέποντας την ανάρτησή σας σχετικά με την παλιά σιδηροδρομική γραμμή, αισθάνθηκα την ανάγκη να σας αφήσω ένα σχόλιο. Κατ’ αρχήν, πράγματι, όπως αναφέρεται στο απόσπασμα που παραθέτετε, είναι προσωπική μου άποψη ότι ένας δρόμος θα ήταν χρήσιμος. Αναγνωρίζω ότι υπάρχει σοβαρός αντίλογος, ωστόσο υποστηρίζω ανοιχτά αυτή τη λύση, διότι πιστεύω ότι προέχει το θέμα της ασφάλειας. Όλοι γνωρίζουμε πόσες ζωές εφήβων και ηλικιωμένων μας κοστίζει κάθε χρόνο το υπάρχον οδικό δίκτυο. Θεωρώ ότι η δημιουργία ενός δρόμου που θα αποσυμφορήσει την κυκλοφορία, θα καταστήσει ασφαλέστερη τη μετακίνηση πεζών και οχημάτων. Από εκεί κι έπειτα, θα ήθελα να επισημάνω ότι δεν αναφέρεστε καθόλου στο γεγονός ότι, στην ερώτησή μου, δεν ζήτησα τη δημιουργία δρόμου. Ζήτησα μόνο την παραχώρηση της παλιάς γραμμής για να αξιοποιηθεί με τρόπο που θα αποφασίσουν οι Κορίνθιοι πολίτες. Παρέθεσα δε στον Υπουργό και εναλλακτικές προτάσεις, όπως τη δημιουργία ποδηλατοδρόμων και πεζοδρόμων, το οποίο επίσης παραλείπετε να αναφέρετε.

Σε κάθε περίπτωση, θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι δεν ήταν ποτέ στόχος μου να υπαγορεύσω την όποια απόφαση. Έχω την άποψή μου και τη στηρίζω, την απόφαση όμως για το πώς θα αξιοποιηθεί η παλιά γραμμή δεν θα την πάρω εγώ – δεν είναι ούτε στις προθέσεις ούτε στις δυνατότητές μου. Την απόφαση θα την πάρει συλλογικά η Κορινθία, πριν όμως από αυτό πρέπει να διασφαλίσουμε ότι το Υπουργείο θα μας παραδώσει την παλιά γραμμή και τις υποδομές. Αυτό ήταν και το μοναδικό αίτημά μου και πιστεύω ότι εκφράζει τις επιθυμίες του συνόλου των πολιτών του Νομού μας.

Σας ευχαριστώ για τη φιλοξενία και σας εύχομαι καλή συνέχεια στο έργο σας.

Με εκτίμηση,
Κώστας Κόλλιας
Βουλευτής Κορινθίας"
Δημοσίευση: Ιουλίου 28, 2011

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Επιστολή Κώστα Κόλλια για το θέμα της παλιάς γραμμής ΟΣΕ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator