Πόσους δρόμους θες κύριε Κόλλια για να πας στο Δερβένι ;;;;

0



Διαβάζω από την ερώτηση του Κώστα Κόλλια στη Βουλή για την αξιοποίηση της παλιάς σιδηροδρομικής γραμμής Κορίνθου-Δερβενίου:
"......Προσωπικά θεωρώ πιο πρόσφορη την πρόταση για μετατροπή της σε δρόμο. Πιστεύω ότι η ανεπάρκεια του υπάρχοντος παραλιακού δρόμου να εξυπηρετήσει την αυξημένη κίνηση, δημιουργεί σημαντικότατα προβλήματα, τόσο στους εποχούμενους, όσο και, κυρίως, στους κατοίκους. Ιδιαίτερα τώρα, που η Εθνική Οδός Αθηνών – Πατρών είναι υπό κατασκευή, ο φόρτος σε όλο τον παραλιακό άξονα είναι ιδιαίτερα αυξημένος, αυξάνοντας έτσι τους κινδύνους και υποβαθμίζοντας την ποιότητα ζωής σε όλες τις παράκτιες κοινότητες. Επιπλέον, η δημιουργία ενός τέτοιου δρόμου θα διευκολύνει το άνοιγμα των διαβάσεων, που σήμερα είναι κλειστές λόγω της υπάρχουσας σιδηροδρομικής γραμμής, και οι οποίες παρεμποδίζουν την προσπέλαση των πολιτών.
Πιστεύω ότι η δημιουργία ενός δρόμου που θα ανακουφίσει την κυκλοφορία από τον Ισθμό μέχρι το Δερβένι είναι η πιο πρόσφορη και χρήσιμη λύση......"

Δε μας εκπλήσει  καθόλου η στενότητα του μυαλού και της σκέψης σας κύριε Κόλλια, έτσι μάθατε έτσι τα λέτε.
Υπάρχουν ήδη ΔΥΟ δρόμοι, εσείς θέλετε και τρίτο...!!!!!!!!
Μήπως να κάναμε και μια γέφυρα μεθαύριο πάνω απ' τον Κορινθιακό να συναντάτε πιό εύκολα τους ψηφοφόρους σας στην άλλη άκρη της Κορινθίας;;;
Αναρωτιέμαι αν έχετε ταξιδέψει έστω και μία φορά στο εξωτερικό.
Έχετε ακούσει ποτέ τίποτα για ποδηλατόδρομους, πάρκα αναψυχής, πεζόδρομους, και κάτι που να μην έχει τσιμέντο ή πίσσα;;;;
Γιατί θα πρέπει αν δεν έχετε κάτι ουσιαστικό να πείτε να πετάτε πάντα μια μπαρούφα εσείς οι ....πολιτικοί;;;
Δημοσίευση: Ιουλίου 28, 2011

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Πόσους δρόμους θες κύριε Κόλλια για να πας στο Δερβένι ;;;;"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator