Κατερίνα Φαρμάκη εναντίον Μίκη Θεοδωράκη (video)

5


"... δεν ακούω αυτά που λέει ο κ. Θεοδωράκης. Ξέρω πάρα πολύ καλά τί κάνει σε όλη την ελληνική περιφέρεια. Ότι παίρνει την κόρη του και μία ομάδα συνεργατών που παίζουν μπουζούκια και περιφέρονται ανά την περιφέρεια για να μαδούν κυριολεκτικά τις πρώην Νομαρχίες με εκδηλώσεις".

"... οι πολίτες θέλουν ανθρώπους που να έχουν κολλήσει ένσημα, να έχουν δουλέψει".

"... οι Έλληνες πολίτες αυτή τη στιγμή είναι δέσμιοι των οικονομικών συμφερόντων, των μεσαζόντων, των συντεχνιών".

"... και καλώ όποιον Έλληνα έχει δουλέψει και ξέρει πώς βγαίνει το μεροκάματο, να με ακούσει και αυτή τη στιγμή να μην ακούει τέτοιες φωνές (δηλ. του Μίκη Θεοδωράκη) οι οποίες τίποτε άλλο δεν προσφέρουν παρά να διχάζουν σήμερα την ελληνική κοινωνία".

"... ο Μίκης Θεοδωράκης έχει προσφέρει πάρα πολύ στον Πολιτισμό αλλά όχι στην Πολιτική".

"... αυτά που ανέφερα για τον Μίκη Θεοδωράκη δεν είναι καταγγελία, είναι η πραγματικότητα και καλώ όποιον νομίζει ότι δεν είναι έτσι να έχω τον αντίλογο".

Η Αικατερίνη Φαρμάκη - Γκέκη είναι Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στο Νομό Κορινθίας.


(από την εκπομπή του Στέλιου Μορφίδη, Channel 9, 1 Ιουν. 2011)
Δημοσίευση: Ιουνίου 06, 2011

5 Σχόλια για την ανάρτηση: "Κατερίνα Φαρμάκη εναντίον Μίκη Θεοδωράκη (video)"
Ανώνυμος είπε...

σε ένα σημείο έχει απόλυτο δίκιο η κ. Φαρμάκη. Η ορχήστρα Μίκη Θεοδωράκη λυμαίνεται το δημόσιο χρήμα στις πλάτες του ονόματός του, δηλαδή η κόρη του, ο Λευτέρης Παπαδόπουλος και μια ορχήστρα της ανάγκης που δεν κάνουν άλλη δόυλειά, παρά να εκβιάζουν με το όνομα του Μίκη, τα υπουργεία και να μασάνε απίστευτα ποσά.
Θυμάστε ποιον είδε πρώτο πρώτο ο Κωστάκης όταν έγινε πρωθυπουργός; Τον Μίκη για να επιβεβαιώσουν την ετήσια συμφωνία των 500.000 ευρώ που έπαιρνε η ορχήστρα, πριν ακόμα εκλεγεί η Ν.Δ.
Θυμάστε επιστολές για λύπηση που τον έβαζαν να γράφει εναντίον του Υπουργείου ζητώντας περισσότερα λεφτά και εκβιάζοντας ουσιαστικά με την όποια κάθε φορά παρέμβασή του;
Υπήρξε η μεγαλύτερη προσωπικότητα του 20ου αιώνα στην Ελλάδα και το λέω ανεπιφύλακτα, αλλά αυτή τη στιγμή κάνει κακό στην υστεροφημία του για λίγα ευρώ παραπάνω, είναι αυτό που λένε αμάρτησα για τα παιδιά μου.
Να σας θυμήσω μια αντίστοιχη κόντρα με τον Κακλαμάνη πριν γίνει δήμαρχος; Τα ίδια με την Κατερίνα είχε πεικαι εκείνος και κάτι ήξερε, όπως όλοι μας
Και βέβαια το ότι σήμερα συμπαρατάσσεται με τον Πελεγρίνη, τον Μπέη, τον Μαριά, τον Κασιμάτη δεν τον δικαιώνει πολιτικά.
Έκλεισε η κάνουλα άνοιξαν τα στόματα.
Ο πραγματικός αγώνας γίνεται ανιδιοτελώς λίγα μέτρα πιο πάνω από τα προπύλαια, στην πλατεία.
Όσο για σένα Κατερίνα, ακόμα κι ανβ σε ορισμένα έχεις δίκιο, αυτές τις στιγμές η σιωπή και η περισυλλλογή είναι χρυσός. Όλοι όσοι ψηφίσαμε ΠΑΣΟΚ έχουμε βρεθεί σε άσχημη θέση, νιώθουμε την προδοσία. Ή πάρε θέση ή κράτα την πολύτιμη σιωπή για να προστατέψεις τον πραγματικό σου πολιτικό ρομαντισμό.
Ένας φίλος


7 Ιουνίου 2011 στις 8:56 π.μ.
Ανώνυμος είπε...

Ποιός επιτρέπει ή επέτρεψε να λειτουργεί η ορχήστρα με αυτό τον τρόπο;
Οι πολιτικοί βέβαια.
Ο θεοδωράκης το εκμεταλλέυτηκε.
Εκτός από αυτόν υπάρχουν και χίλιοι άλλοι.
Απλά ο Θ. πρέπει να πληρώσει διότι δαγκώνει το χέρι που τον ταίζει.
Έτσι δεν είναι κ. Φαρμάκη;
Πέραν αυτού όμως δεν μπορούμε να τον απαξιώνουμε με αυτό τον τρόπο.
Πρόσφερε πολλά στην Ελλάδα και τον πολιτισμό.
Το ύφος σας χρειάζεται αναθεώρηση.


7 Ιουνίου 2011 στις 10:19 π.μ.
κορίνθιος...αντίλογος είπε...

ας μου απαντήσει η κ. Φαρμάκη που θέλει και αντίλογο σε όσα, για το συμφέρον της, ξεστόμισε: όταν ο Μ. Θεοδωράκης ήταν στην εξορία και συνέθετε έργα, παρότι φυλακισμένος και χωρίς τεχνικά ή άλλα μέσα, τότε παρήγαγε πολιτισμό ή πολιτική;


7 Ιουνίου 2011 στις 5:36 μ.μ.
Ανώνυμος είπε...

Μην τα λες σε μας, του άντρα σου πες τα που στις εκδηλώσεις τον προλόγιζε, επιπλέον μην ξεχνάς οτι στις εκδηλώσεις αυτές ήσουν νομαρχιακή σύμβουλος, το ξέχασες;;;..... Μάλλον ναι, γιαυτό θα πας κι εσύ από κει που ήρθες, αμαν πια με την αλάζονία σας, ουστ, σκούπα....
Κορίνθιος


8 Ιουνίου 2011 στις 6:32 μ.μ.
Ανώνυμος είπε...

Ακόμα και έτσι αν είναι το ίδιο το κράτος του τα έδωσε και εκείνος πολύ καλά έκανε και τα πήρε. Στο κάτω κάτω παράγει έργο μαθαίνει στα παιδιά μας την ποίηση μεσα από το λαϊκό τραγουδι την σωστή μουσική έ λοιπον ας πληρωθεί. Εδώ έχουν πάρει μίζες και μίζες για να κάνουν πολυτελής γάμους στο Four Seasons βλ. Τσοχατζόπουλος ενώ έχουν ζημειώσει την χώρα. Τουλάχιστον ο Μίκης δεν το έκανε ποτέ.


11 Ιουνίου 2011 στις 2:22 μ.μ.

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator