Νέο -χοντρό- κράξιμο στον Πεταλωτή στην Αιτωλοακαρνανία (video)

0


Ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα της πρώτης ημέρας της επίσκεψης των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών στην Αιτωλοακαρνανία με συζήτηση-τηλεοπτική εκπομπή που πραγματοποιήθηκε στην Δογρή. Ομαλά εξελίσσεται η περιοδεία Ευρωβουλευτών και Υφυπουργών του ΠΑΣΟΚ στην Αιτωλοακαρνανία και στην περιοχή του Αγρινίου ειδικότερα.
Στην περιοδεία συμμετέχουν οι Ευρωβουλευτές Σπύρος Δανέλλης, Γιώργος Σταυρακάκης  και οι Υφυπουργοί Περιβάλλοντος Θάνος Μωραϊτης, Αγροτικής Ανάπτυξης Γιάννης Κουτσούκος καθώς και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής.
Το κλιμάκιο επισκέφτηκε νωρίς το απόγευμα βιομηχανία παραγωγής επεξεργασίας και τυποποίησης αρωματικών φυτών και αιθερίων ελαίων «Ανθήρ» που εδρεύει στην Μεγάλη Χώρα του Δήμου Αγρινίου, καθώς και το συσκευαστήριο της ομάδας παραγώγων σπαραγγιού «ο Αχελώος» που εδρεύει στην ίδια περιοχή.
Αμέσως μετά οι επίσημοι μετέβησαν στο κέντρο Ίριδες στην Δογρή Τριχωνίδας για να συμμετάσχουν σε συζήτηση- τηλεοπτική εκπομπή με θέμα «Περιφερειακή και Αγροτική Ανάπτυξη, Πράσινος Τουρισμός , Εναλλακτικές Πηγές Ενέργειας.
Η συζήτηση ξεκίνησε με αναφορές στην οικονομική κρίση σε Ευρώπη και Ελλάδα, ενώ μεταδόθηκε τηλεοπτικό μήνυμα του Προέδρου των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών Πούλ Νύρουπ  Ράσμουσεν, ο οποίος σημείωσε την ανάγκη της ισχυροποίησης της Ευρωπαϊκής Αλληλεγγύης και ενίσχυσης της Ελλάδας.
Η συζήτηση είναι σε εξέλιξη και αναμένονται παρεμβάσεις από εκπροσώπους θεσμικών φορέων που παρευρίσκονται στην εκδήλωση. Έξω από το κέντρο "Ίριδες" συγκεντρώθηκαν περίπου 100 πολίτες, οι οποίοι φώναζαν υβριστικά συνθήματα κατά του μνημονίου, των παριστάμενων πολιτικών αλλά και των δημοσιογράφων.
Η κατάσταση εκτονώθηκε περιπου στις 11 το βράδυ όταν οι συγκεντρωμένοι  αποχώρησαν, αφού πρώτα όμως έβρισαν, έφτυσαν και προπηλάκισαν όσα στελέχη - μέλη του ΠΑΣΟΚ, αλλά ακόμη και απλούς πολίτες και υπαλλήλους  έφυγαν νωρίτερα από το κέντρο. Ισχυρή ήταν η παρουσία της Αστυνομίας, που δεν χρειάστηκε να παρέμβει.
http://thebest.gr/news/index/viewStory/72734
Δημοσίευση: Ιουνίου 05, 2011

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Νέο -χοντρό- κράξιμο στον Πεταλωτή στην Αιτωλοακαρνανία (video)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator