Ο Σταύρος Θεοδωράκης μουντζώνει τους αγανακτισμένους.

4


Η περίπτωση του Σταύρου Θεοδωράκη είναι από τις πολύ συνηθισμένες. Ένας μετριότατος και ατάλαντος δημοσιογραφίσκος – κομήτης, ο οποίος εξαργύρωσε και με το παραπάνω την τυφλή υποταγή του στο ελληνικό μιντιακό σύστημα, το ΠΑΣΟΚ και φυσικά τον ΔΟΛ.
Χαρακτηριστική περίπτωση αεριτζή, δήθεν «αριστερόφρωνα», που με τη γνωστή και δοκιμασμένη μέθοδο των δημοσίων σχέσεων αναρριχήθηκε στα «υψηλά κλιμάκια» της «δημοσιογραφίας» και φυσικά του Κολωνακίου.
Η ταχύτατη ανέλιξή του δε, τον οδήγησε να επεκταθεί και σε άλλες μπίζνες. Πρόσφατα άνοιξε και εστιατόριο όπου συχνάζουν τηλε-πολιτικοί, τηλε-δημοσιογράφοι, τηλε-καλλιτέχνες και άλλα παρεπιδημούντα σούργελα που φύονται στην περιοχή πέριξ του (Σοσιαλιστικού) Κολωνακίου.
Όχι, απλός κόσμος δεν συχνάζει γιατί το εστιατόριο του κ. Θεοδωράκη. Είναι τόσο λαϊκό που για να φάει μια οικογένεια χρειάζεται να ξοδέψει το ισόποσο ενός μηνιάτικου για 4άρι ρετιρέ στο Κουκάκι.
Σήμερα, ο κ. Θεοδωράκης υπενθυμίζει τον λόγο της αλματώδους ανέλιξής του: Την στήριξη με κάθε τρόπο του συστήματος που τον καθιέρωσε. Σε ένα «άρθρο» – μνημείο στην ιστορία της Ελληνικής Δημοσιογραφίας της Λασπουριάς, με τίτλο «Στα μούτρα σας» μουτζώνει τους πιτσιρικάδες που μούτζωσαν τη Βουλή  (τη στιγμή που όλοι φυσικά θα θυμούνται πώς εξυμνούσε κάτι άλλους «πιτσιρικάδες» που αντί να μουτζώνουν πετούσαν μολότωφ και έκαιγαν μαγαζιά στο μακρινό 2008).
Το κείμενο του κ. Θεοδωράκη είναι φανερά γραμμένο υπό το κράτος πανικού. Ο πανικός αποτελεί ακόμα μια απόδειξη ότι το σύστημα (του οποίου είναι απόλυτος εκφραστής και παπαγαλάκι) είναι ετοιμόρροπο και πνέει τα λοίσθια
*Το κείμενο φιλοξενείται σε σάιτ που ανήκει στον ίδιο τον κ. Θεοδωράκη και στο οποίο μπορεί κανείς να διαβάσει και απόψεις από άλλες σύγχρονες φωνές του λαϊκού κινήματος και της αριστερής τσέπης, όπως ο Παύλος Τσίμας, ο Ριχάρδος Σωμερίτης και λοιπά φαιδρά υποκείμενα της μεγάλης κομπανίας της αρπαχτής που δημιούργησε ο απατεώνας Σημίτης. Ταυτοχρόνως δε, ο επισκέπτης μπορεί να απολαμβάνει και τα διαφημιστικά μπάνερ μεγάλων τραπεζών που ως γνωστόν ανέκαθεν προτιμούσαν «αντιεξουσιαστικές» ιστοσελίδες για την διαφήμισή τους.
Η ιστοσελίδα του είναι επίσης γεμάτη από δήθεν χιουμοριστικά και ειρωνικά “κειμενάκια” για τους αγανακτισμένους του Συντάγματος, Δείτε ένα δείγμα:
http://amantomatimou.wordpress.com/
Δημοσίευση: Ιουνίου 04, 2011

4 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ο Σταύρος Θεοδωράκης μουντζώνει τους αγανακτισμένους."
κωνσταντίνος είπε...

καλό είναι πριν καταδικάσουμε να διαβάσουμε προσεκτικά τι γράφει ένα κείμενο και μια διαπίστωση.
αδικείτε έναν σοβαρό άνθρωπο, που δεν αφήνεται με ευκολία στα ρεύματα


6 Ιουνίου 2011 στις 7:41 π.μ.
Ανώνυμος είπε...

Άθλιο άρθρο και ακόμα πιο άθλιο που ορισμένοι το δέχονται χωρίς να το ψάξουν λίγο. Διαβάστε το άρθρο <> και μετά κρίνετε και διατυπώστε άποψη.


6 Ιουνίου 2011 στις 12:06 μ.μ.
Ανώνυμος είπε...

Κρίμα, Σταύρο. Νόμιζα ότι ΔΕΝ ήσουν "τέτοιος" κι εσύ.
Συμφωνώ μεν και είμα ΚΑΤΑ με το... "χουλιγκάνικο μοτίβο" των "Αγανακτισμένων", αλλά ΔΕΝ φταίνε αυτοί. Η (όποια!) παιδεία τους, εδώ και δεκαετίες φταίει...
ΑΥΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ, ΕΤΣΙ ΑΝΤΙΔΡΟΥΜΕ! Τι να κάνουμε, δεν είχαμε την ευχέρεια να 'χαμε μεγαλώσει στο... Μπάκινχαμ!


6 Ιουνίου 2011 στις 8:03 μ.μ.
Unknown είπε...

Να βάλει κι αυτή την διαφήμιση, του πάει πολύ. :))

http://www.divshare.com/download/15029237-d10


7 Ιουνίου 2011 στις 12:08 π.μ.

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator