ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΕΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ “ΜΕΛΑΝΘΙΟΣ”

0


ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΕΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ
ΜΕΛΑΝΘΙΟΣ”
Το όραμα και η επιθυμία για τη δημιουργία ενός ακμαίου σωματείου που θα συνδέει τους δημιουργούς όλων των τεχνών, θα συγκεντρώνει τις πνευματικές και εικαστικές αναζητήσεις, θα υποστηρίζει το έργο όλων των δημιουργών, θα προβάλλει και θα αναδεικνύει με όσα μέσα μπορεί και διαθέτει, είναι αυτά μέσα σε λίγες γραμμές και επιγραμματικά μπορούν να περιγράψουν αυτά που επιδιώκει ο νεοσύστατος Εικαστικός Πολιτιστικός Επιμορφωτικός Σύλλογος “Μελάνθιος”.
Απώτερος σκοπός μας είναι η πολιτιστική εξύψωση και ανάδειξη της Κορινθίας και η πνευματικη και εικαστικη καλλιεργεια των Κορινθίων και οχι μόνο, κάτι που από αρχαιοτάτων χρόνων διέπρεψε στον τόπο μας με αρχαιές σχολές εικαστικών που διέγραψαν και διετέλεσαν έργο στην πολιτιστική κληρονομιά μας.
Στα οράματα μας είναι η ίδρυση μονίμου εντευκτηρίου καλλιτεχνών και φίλων της τέχνης που θα λειτουργεί ως εκθετήριο προβολής του έργου τους, καθώς επίσης και χώρος επιμόρφωσης καλλιτεχνών με ομάδες που θα υποστηρίζουν ακόμα και την παιδική καλλιτεχνία της νεολαίας μας.
Σε αυτά τα ιδανικά χρειάζεται η συστράτευση όλων μας στον τόπο της ευρύτερης περιοχής, όσο και η επίδειξη χορηγικοί ενδιαφέροντος από φορείς, άλλα και από προσωπικού ενδιαφέροντος ιδιωτών που μπορούν να συμβάλλουν.
Το πρώτο εκλεγμένο προσωρινό διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου “Μελάνθιος” απαρτίζεται από τούς κ.κ.

1Πρόεδρος:          Λιάνα Κούρτη τηλ 6972261337
2Γραμματέας:      Νελλη Σπηλιοπούλου τηλ 6937770703
3Ταμίας:                Βούλα Βουδούρη
4Μέλος:                 Κατερίνα Καραπιπέρη
5Μέλος:                 Πόπη Γκότζη


Όποιοι καλλιτέχνες επιθυμούν να εγγράφουν ως μέλη του συλλόγου μπορούν να επικοινωνούν με την προσωρινή στεγή του συλλόγου που βρίσκεται Εθνικής Αντιστάσεως 31-33 στον 3ο όροφο του συγκροτήματος πάνω από την τράπεζα Μarfin κάθε Παρασκευή 19:00-21:00 και να επικοινωνούν στο τηλ: 6937770703 όπου μπορούν να προμηθευτούν το σχετικό έντυπο της αίτησης ή να διαβάσουν το καταστατικό του συλλόγου μας και να συζητλησουν μαζί μας.
Το ξεκίνημα λοιπόν για την ανάδειξη αφ' ενός της πολιτιστικής κληρονομιάς μας που μας βαραίνει και έχουμε χρέος να την αναδείξουμε άλλα και αφ' έτερου την δημιουργία που άξιοι και ταλαντούχοι άνθρωποι  μέλη μας εκπληρούν για την ανάδειξη της Κορινθιας και ιδιαίτερα της πόλης μας έχει ήδη γίνει και στόχος είναι να εξαπλωθεί η φήμη του συλλόγου μας σαν κέντρο  Πολιτιστικής Εικαστικής τεκμηρίωσης στην πόλη του Κιάτου.
Είναι στο χέρι όλων μας να υποστηρίξουμε το όραμα μας ώστε να πετύχει.......
Το Δ.Σ.
Δημοσίευση: Μαΐου 18, 2011

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΕΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ “ΜΕΛΑΝΘΙΟΣ”"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator