Συμπλοκή Ρουμάνων με τραυματίες στο Κιάτο

0


Δεκάδες Ρουμάνοι ενεπλάκησαν σε μεγάλη φασαρία που έγινε στο χώρο όπου και διαμένουν, κοντά στον προαστιακό σταθμό στο Κιάτο τραυματίστηκαν τρία άτομα τα οποία μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο της Κορίνθου.

Δεκάδες Ρουμάνοι ενεπλάκησαν σε μεγάλη φασαρία που έγινε στο χώρο όπου και διαμένουν, κοντά στον προαστιακό σταθμό στο Κιάτο. Αυτή τη φορά τα πράγματα είχαν αγριέψει αρκετά και μέσα από την συμπλοκή τραυματίστηκαν τρία άτομα τα οποία μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο της Κορίνθου προκειμένου να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Για το περιστατικό επενέβη και η αστυνομία και μάλιστα υπήρχαν και συλλήψεις κάποιων ατόμων. Την προανάκριση για το περιστατικό έχει αναλάβει το αστυνομικό τμήμα Κιάτου.
Άγνωστος είναι ο λόγος της διαφωνίας τους αλλά η ουσία είναι ότι η κατάσταση ήταν ανεξέλεγκτη. Κάποιοι πήραν και σίδερα για να επιτεθούν και από εκεί προέκυψαν και οι τραυματισμοί. Οι κάτοικοι μετά και τη φασαρία που έγινε στη περιοχή τους είναι αναστατωμένοι και δεν γνωρίζουν την επόμενη φορά τι θα γίνει και αν δεν ειδοποιηθεί έγκαιρα η αστυνομία τι κατάληξη θα υπάρχει!


http://www.isthmos.gr/article.php?news_id=20139
Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 17, 2010

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Συμπλοκή Ρουμάνων με τραυματίες στο Κιάτο"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator