Με νεροπίστολο τελικά;

0


Εν μέσω κουλουρακίων πασχαλινών, έπεσε το μάτι μου το τσακίρικο σε μια οθόνη τηλεόρασης και πείστηκα, ο δυσπιστος.. Τελικά έχουμε δημοκρατία βαθιά ριζωμένη, ουχί κατευθυνόμενη και τέτοια παλαιοκουμουνιστικά. Στο MEGA βρε, βαθμολογούσανε τους υπουργούς! Αποστασιοποιημέναααααα, ανεπηρέασταααααα, αυστηράααααα, άλλο πράγμα. Μια ξανθιά κοντοκουρεμένη έδινε ρέστα. Αφού το λέω και να, κάγκελο η τρίχα! Κρίμα που δεν είχα φάει όσπριο.

Με τις τουρνέ στα καφέ και τα ουζάδικα της Αγνής Ελληνικής Υπαίθρου, δεν πρόφθασα να τα παρακολουθήσω επισταμένως.
Δυσκολίες, μαθαίνω, στον δανεισμό, στα επιτόκια, στις αλλαξο..αποτέτοιες με τους ξένους, να ξεμαλλιάζεται η κυρία Μέρκελ με τους δικούς της για χάρη μας κι εγώ να τα χάνω γιατί πίνω κρασί σε μια ταβέρνα! Α πα πα.. Δύσκολοι καιροί και γκρίζοι.
Αλλά εκείνο το περίστροφο που κοτσάρισε ο Τζωρτζ στο τραπέζι των διαβουλεύσεων, δεν φόβισε κανέναν, δεν απέδωσε; Νεροπίστολο ήταν;

Τι να πούμε κι εμείς οι ξεχασμένοι εκδρομείς του Πάσχα!
Μας γυροφέρνουν τα χελιδόνια, παπαρούνες κοκκινίζουν στις πλαγιές, το φαγητό καλό, ο αέρας κοπανιστός, τουρνέ μικράς διαρκείας σε εξέλιξη, κουβέντες περί πάντων και πασών (καλοπροαίρετες), όλα μεταξύ γλυκών και μεζεδακίων, από βδομάδα να δω τι σκυλιά θα μας τραβήξουν!
Η εφορία θα στέλνει εκκαθαριστικά, οι περικοπές θα επεκταθούν, στη δουλειά θα μου γκρινιάζουν για μια μέρα αρρώστιας πλάι στην άδεια, μαγιώ δεν θα βρίσκω σε κίτρινο και μαύρο, αφήστε!
Δημήτρης Χίλιος



Δημοσίευση: Απριλίου 14, 2010

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Με νεροπίστολο τελικά;"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator