Κλείνουν σχολεία λόγω της νέας γρίπης

0


Παύουν για πέντε ημέρες τα μαθήματα του τμήματος Α3 του 4ου Λυκείου Χαϊδαρίου, όπου επιβεβαιώθηκαν συνολικά εννέα κρούσματα της νέας γρίπης, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Υγείας και σε συνεργασία με τη νομαρχία Αθηνών.
Τάξη - Σχολείο
ant1online
Παύουν από σήμερα και για πέντε ημέρες τα μαθήματα του τμήματος Α3 του 4ου Λυκείου Χαϊδαρίου, όπου επιβεβαιώθηκαν συνολικά εννέα κρούσματα της νέας γρίπης, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Υγείας και σε συνεργασία με τη νομαρχία Αθηνών. Τα μαθήματα σταματούν για το ίδιο χρονικό διάστημα και στη δεύτερη και τρίτη τάξη του Λυκείου Μελισσίων, όπου παρουσιάστηκαν ύποπτα συμπτώματα σε 13 μαθητές. Ειδικά κλιμάκια λοιμωξιολόγων βρίσκονται από νωρίς το πρωί στους χώρους των σχολείων για να ενημερώσουν τους μαθητές, τους γονείς και το εκπαιδευτικό προσωπικό, προκειμένου να αυξηθούν τα μέτρα υγιεινής. Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας, καθώς ακολουθείται αυστηρά το πρωτόκολλο, όπως προβλέπουν τόσο το Εθνικό Σχέδιο Δράσης όσο και οι οδηγίες του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας. «Τα παιδιά είναι καλά, χωρίς ιδιαίτερα συμπτώματα», δήλωσε στον ΑΝΤ1 ο διοικητής του Εθνικού Κέντρου Επιχειρήσεων Υγείας Πάνος Ευσταθίου, ο οποίος επεσήμανε πως «θα εκτιμούμε την κατάσταση κάθε μέρα». Στο αίτημα γονέων για κλείσιμο όλου του σχολείου απάντησε μέσω του ΑΝΤ1 ο νομάρχης Αθηνών Γιάννης Σγουρός. «Χρειάζεται, τόνισε, προσοχή και υπεθυνότητα». Όπως υπογράμμισε, «εγώ ακολουθώ πιστά τις οδηγίες της Εθνικής Επιτροπής Δράσης».


Μοιράσου το στο Facebook

Δημοσίευσε το στο Twitter




Reblog this post [with Zemanta]
Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 28, 2009

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Κλείνουν σχολεία λόγω της νέας γρίπης"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator