Η Vanessa Mae στο Ηρώδειο (video)

0



Η Βασίλισσα του βιολιού ξανά στην Ελλάδα με ένα μοναδικό show ...κάτω από την Ακρόπολη! Η πανέμορφη Vanessa Mae έχει έρθει αρκετές φορές στην χώρα μας και οι συναυλίες της είναι πάντα sold out. Μετά από απουσία 5 χρόνων επιστρέφει, με ένα εξαιρετικό show εφ’ όλης της ύλης. Την Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου στις 21.00 το βράδυ, το Ηρώδειο φιλοξενεί και πάλι την βασίλισσα του βιολιού.

Αυτή την φορά όμως θα έχει μαζί της μία μπάντα με έξι μουσικούς, μία ορχήστρα καθώς και μια μεγάλη ομάδα τεχνικών, απαραίτητη για την παρουσίαση ενός μοναδικού show που έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

Μια μεγάλη βραδιά κατά την οποία η Vanessa Mae θα μας ταξιδέψει με Μπαχ, Μπετόβεν, Μπράμς, Βιβάλντι αλλά και tango, Ινδική μουσική, pop τραγούδια, μελωδίες του δικού μας Vangelis αλλά και σπουδαίες μπαλάντες. Όλα τα απογειώνει με το μοναδικό ηλεκτρικό βιολί της και με τις δυνατές ιδέες ενορχήστρωσης. 

Δεν είναι τυχαίο ότι έχει πουλήσει περισσότερα από 10 εκατομμύρια δίσκους σε ολόκληρο τον κόσμο, έχει κερδίσει 40 International Platinum Awards και οι παρτιτούρες της αριθμούν πάνω από 8 εκατομμύρια αντίτυπα, καταφέρνει να ισορροπεί, μία δεκαπενταετία τώρα, μεταξύ του κλασικού και του ποπ ρεπερτορίου.

Έχοντας γεννηθεί την ίδια ημερομηνία με τον καλύτερο βιολιστή όλων των εποχών, τον Nicolo Paganini, η Vanessa Mae έχει δικαιώσει την θεά τύχη κατορθώνοντας να κάνει αγαπητό τον ήχο του βιολιού σε εκατομμύρια κόσμου. Σε ηλικία 11 με 13 ετών ηχογράφησε κονσέρτα του Tchaikovsky και του Beethoven. Η πρώτη που συνδύασε με τέτοια άνεση και πρωτοτυπία την κλασική με την pop μουσική, η Vanessa Mae θεωρείται δημιουργός ενός εντελώς νέου είδους fusion μουσικής που σηματοδοτήθηκε με την κυκλοφορία του άλμπουμ της THE VIOLIN PLAYER το 1995 και γρήγορα αγαπήθηκε από το ευρύ κοινό. Η "βασίλισσα του βιολιού" έχει συνεργαστεί με δημοφιλείς ποπ καλλιτέχνες μεταξύ των οποίων η Janet Jackson και ο Prince, η μουσική της ακούγεται και στο σάουντρακ της μεγάλης παραγωγής της εταιρείας Disney "Μulan", ενώ με τα πρόσφατα άλμπουμ της δοκιμάζει για πρώτη φορά εκτός από το βιολί και την φωνή της.  Παρουσιάζει ποπ τραγούδια, ικανά να φτάσουν στις υψηλότερες θέσεις των καταλόγων επιτυχιών ολόκληρου του κόσμου...

Οι δραστηριότητες όμως της πολυτάλαντης μουσικού δεν σταματούν εδώ. Γνωστή για την φιλανθρωπική της δράση, έχει συμμετάσχει κατά καιρούς σε διάφορες εκστρατείες του Ερυθρού Σταυρού. Παράλληλα, έχει ασχοληθεί και με τον κινηματογράφο, είτε ως σκηνοθέτης της δικής της βουβής ταινίας, η οποία βασίστηκε στο άλμπουμ της “The original four seasons”, είτε ως ηθοποιός στη σειρά Arabian Nights που γυρίστηκε για το βρετανικό κανάλι ABC το 1999. Έχει ψηφιστεί από το περιοδικό People ως μία από τους “50 ομορφότερους ανθρώπους στον κόσμο”, ενώ το πρόσωπό της έχει κοσμήσει μερικά από τα πιο γνωστά περιοδικά μόδας και το αντρικό περιοδικό FHM την έχει εντάξει στον κατάλογο με τις 100 πιο όμορφες γυναίκες στον κόσμο..


ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:

ΆΝΩ ΔΙΑΖΩΜΑ 60€, Γ’ ΖΩΝΗ 80€, Β’ ΖΩΝΗ 100€, Α’ ΖΩΝΗ 130€, ΔΙΑΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΖΩΝΗ 200€, ΑΜΕΑ 30€. 

Προπώληση – Κρατήσεις εισιτηρίων (για το Ηρώδειο): www.greekfestival.gr 
Τηλεφωνικό Κέντρο: 210 32 72 000 (Καθημερινά 9:00-21:00)
Πανεπιστημίου 39 (Δευτέρα - Παρασκευή: 8:30-16:00, Σάββατο: 9:00-14:30)

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: 210 6980044


Η πανέμορφη Vanessa Mae έχει έρθει αρκετές φορές στην χώρα μας και οι συναυλίες της είναι πάντα sold out. Μετά από απουσία 5 χρόνων επιστρέφει, με ένα εξαιρετικό show εφ'; όλης της ύλης. Την Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου στις 21.00 το βράδυ, το Ηρώδειο φιλοξενεί και πάλι την βασίλισσα του βιολιού.
mae by you. 
Αυτή την φορά όμως θα έχει μαζί της μία μπάντα με έξι μουσικούς, μία ορχήστρα καθώς και μια μεγάλη ομάδα τεχνικών, απαραίτητη για την παρουσίαση ενός μοναδικού show που έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα.
Μια μεγάλη βραδιά κατά την οποία η Vanessa Mae θα μας ταξιδέψει με Μπαχ, Μπετόβεν, Μπράμς, Βιβάλντι αλλά και tango, Ινδική μουσική, pop τραγούδια, μελωδίες του δικού μας Vangelis αλλά και σπουδαίες μπαλάντες. Όλα τα απογειώνει με το μοναδικό ηλεκτρικό βιολί της και με τις δυνατές ιδέες ενορχήστρωσης.
vanessa_mae_by_xyour by lostdesigner84. 
Δεν είναι τυχαίο ότι έχει πουλήσει περισσότερα από 10 εκατομμύρια δίσκους σε ολόκληρο τον κόσμο, έχει κερδίσει 40 International Platinum Awards και οι παρτιτούρες της αριθμούν πάνω από 8 εκατομμύρια αντίτυπα, καταφέρνει να ισορροπεί, μία δεκαπενταετία τώρα, μεταξύ του κλασικού και του ποπ ρεπερτορίου.
 
Έχοντας γεννηθεί την ίδια ημερομηνία με τον καλύτερο βιολιστή όλων των εποχών, τον Nicolo Paganini, η Vanessa Mae έχει δικαιώσει την θεά τύχη κατορθώνοντας να κάνει αγαπητό τον ήχο του βιολιού σε εκατομμύρια κόσμου. Σε ηλικία 11 με 13 ετών ηχογράφησε κονσέρτα του Tchaikovsky και του Beethoven. Η πρώτη που συνδύασε με τέτοια άνεση και πρωτοτυπία την κλασική με την pop μουσική, η Vanessa Mae θεωρείται δημιουργός ενός εντελώς νέου είδους fusion μουσικής που σηματοδοτήθηκε με την κυκλοφορία του άλμπουμ της THE VIOLIN PLAYER το 1995 και γρήγορα αγαπήθηκε από το ευρύ κοινό.
Η "βασίλισσα του βιολιού" έχει συνεργαστεί με δημοφιλείς ποπ καλλιτέχνες μεταξύ των οποίων η Janet Jackson και ο Prince, η μουσική της ακούγεται και στο σάουντρακ της μεγάλης παραγωγής της εταιρείας Disney "Μulan", ενώ με τα πρόσφατα άλμπουμ της δοκιμάζει για πρώτη φορά εκτός από το βιολί και την φωνή της. Παρουσιάζει ποπ τραγούδια, ικανά να φτάσουν στις υψηλότερες θέσεις των καταλόγων επιτυχιών ολόκληρου του κόσμου...
image230 by vanessamaebr.
Οι δραστηριότητες όμως της πολυτάλαντης μουσικού δεν σταματούν εδώ. Γνωστή για την φιλανθρωπική της δράση, έχει συμμετάσχει κατά καιρούς σε διάφορες εκστρατείες του Ερυθρού Σταυρού. Παράλληλα, έχει ασχοληθεί και με τον κινηματογράφο, είτε ως σκηνοθέτης της δικής της βουβής ταινίας, η οποία βασίστηκε στο άλμπουμ της "The original four seasons", είτε ως ηθοποιός στη σειρά Arabian Nights που γυρίστηκε για το βρετανικό κανάλι ABC το 1999. Έχει ψηφιστεί από το περιοδικό People ως μία από τους "50 ομορφότερους ανθρώπους στον κόσμο", ενώ το πρόσωπό της έχει κοσμήσει μερικά από τα πιο γνωστά περιοδικά μόδας και το αντρικό περιοδικό FHM την έχει εντάξει στον κατάλογο με τις 100 πιο όμορφες γυναίκες στον κόσμο..

H Vanessa Mae στο Ηρώδειο: Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου, στις 21.00.
ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ: ΆΝΩ ΔΙΑΖΩΜΑ 60¬, Γ'; ΖΩΝΗ 80¬, Β'; ΖΩΝΗ 100¬, Α'; ΖΩΝΗ 130¬, ΔΙΑΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΖΩΝΗ 200¬, ΑΜΕΑ 30¬.
Προπώληση - Κρατήσεις εισιτηρίων (για το Ηρώδειο):
www.greekfestival.gr
Τηλεφωνικό Κέντρο: 210 32 72 000 (Καθημερινά 9:00-21:00) και Πανεπιστημίου 39 (Δευτέρα - Παρασκευή: 8:30-16:00, Σάββατο: 9:00-14:30)
ΈΝΑΡΞΗ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ: Τέλος Ιουλίου
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: 210 6980044

κειμενο απο το http://www.in2life.gr/
ποια ειναι η vanessa mae ?
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ VANESSA MAE
Η Vanessa Mae γεννήθηκε στις 27 Οκτωβρίου του 1978 στη Σιγκαπούρη, την ίδια μέρα με τον πρώτο μεγάλο "σουπερστάρ" του βιολιού, τον Nicolo Paganini. Μετακόμισε μαζί με την οικογένειά της στο Λονδίνο όταν ήταν 4 ετών, ενώ τον επόμενο χρόνο άρχισε μαθήματα κλασικού βιολιού.
Tο επιτυχημένο ντεμπούτο της μπροστά στο ευρωπαϊκό κοινό, έγινε το 1988 με μία εμφάνιση στη Βρετανία με τη συνοδεία της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του Λονδίνου. Το 1992 κλήθηκε από την λονδρέζικη ορχήστρα "Μουσικοί του Mozart" να περιοδεύσει στην Άπω Ανατολή και υπήρξε η νεότερη σολίστ που έπαιξε ποτέ με την ορχήστρα.
image479 by vanessamaebr. 
Μέχρι να κλείσει τα 13 της χρόνια είχε στο ενεργητικό της 3 κλασικούς δίσκους ενώ είναι η νεότερη σολίστ που ηχογράφησε κοντσέρτα για βιολί των Τσαϊκόφσκι και Μπετόβεν.
Το 1995 ηχογράφησε το πρώτο της προσωπικό άλμπουμ με τίτλο "The violin player" με το οποίο καθιερώθηκε αμέσως ως σταρ παγκοσμίου βεληνεκούς. Το άλμπουμ έφτασε στην κορυφή των charts σε πάνω από 25 χώρες δημιουργώντας ένα νέο πεδίο για την ορχηστρική μουσική. VANESSA MAE by juancarloscarranzachavez.
Η Vanessa Mae εισήγαγε στα κομμάτια της έντονα ποπ στοιχεία δημιουργώντας έτσι ένα νέο ερμηνευτικό ύφος για το χώρο της κλασικής μουσικής, το οποίο άλλωστε και της χάρισε χιλιάδες θαυμαστές ανά τον κόσμο. Αδιάψευστη απόδειξη αποτελούν τα 8 περίπου εκατομμύρια δίσκων που έχει πουλήσει διεθνώς ενώ έχει βραβευτεί με περισσότερα από 40 διεθνή βραβεία μουσικής.
Η "βασίλισσα του βιολιού" έχει συνεργαστεί με δημοφιλείς ποπ καλλιτέχνες μεταξύ των οποίων η Janet Jackson και ο Prince, ενώ η μουσική της ακούγεται στο σάουντρακ της μεγάλης παραγωγής της εταιρείας Disney "Μulan". Έχει επίσης εμφανιστεί μπροστά στα μέλη της βρετανικής βασιλικής οικογένειας ερμηνεύοντας έργα Μπαχ σε μία εκδήλωση για τα 250 χρόνια από το θάνατο του συνθέτη.
Τα media εκθειάζουν τη δουλειά της, αν και συχνά οι κριτικές επισημαίνουν όχι μόνο τις αρετές της ερμηνείας της αλλά και της εμφάνισής της. Αξίζει ίσως να αναφερθεί ότι έχει ανακηρυχθεί ως ένας από τους 50 πιο όμορφους ανθρώπους στον κόσμο από το "People Magazine".




Reblog this post [with Zemanta]
Δημοσίευση: Αυγούστου 30, 2009

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Η Vanessa Mae στο Ηρώδειο (video)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator