Κράνος από τιτάνιο για "Σούμι"

0


Felipe Massa at the Spanish Grand Prix

To σοβαρό ατύχημα του Φελίπε Μάσα στο ουγγρικό grand prix ανάγκασε την εταιρία που κατασκευάζει τα κράνη, την Schuberth, να τα βελτιώσει, παρέχοντας περισσότερη ασφάλεια στους οδηγούς.

Μάλιστα, στην μεγάλη επανεμφάνισή του ο Μίκαελ Σουμάχερ αναμένεται να χρησιμοποιήσει το καινούργιο κράνος στο ευρωπαϊκό grand prix της Βαλένθια.

Στέλεχος της εταιρίας ονόματι, Όλιβερ Σίμπφ, υποστήριξε πως: "Εισάγαμε ένα δίσκο τιτανίου στο τζάμι του κράνους, το οποίο προηγουμένως ήταν μόνο από πλαστικό. Έτσι μας επηρέασε το ατύχημα. Τώρα το κράνος είναι δύο φορές πιο ισχυρό".

Reblog this post [with Zemanta]
Δημοσίευση: Αυγούστου 08, 2009

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Κράνος από τιτάνιο για "Σούμι""

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator