Δυστυχώς χάθηκε το παιχνίδι! ΤΕΛΟΣ

0Πάει το παιχνίδι έχει χαθεί! Τώρα και όλη η Ευρώπη να έρθει με τα πυροσβεστικά της η ζημιά έγινε για τον πνεύμονα της Αττικής.
Όλα χάθηκαν την πρώτη ημέρα και όχι τώρα που δεν προλαβαίνουν τα πυροσβεστικά και τα ελικόπτερα να πάνε σε όλες τις περιοχές. Την Παρασκευή έπρεπε να υπήρχε ο σχεδιασμός από το υπουργείο εγκατάλειψης των πολιτών.

ΠΗΓΗ trοktiko
Μοιράσου το στο Facebook

Δημοσίευσε το στο Twitter
Δημοσίευση: Αυγούστου 23, 2009

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Δυστυχώς χάθηκε το παιχνίδι! ΤΕΛΟΣ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator