Πολεδομικό χάος στο Λουτράκι

0


Loutraki
Ο κ. Γ. Φωτίου, γράφει:

Οποιος πάει στο Λουτράκι Κορινθίας θα δει το απόλυτο πολεοδομικό χάος. Δεν υπάρχει υπόγειο που δεν έχει γίνει καφέτερια, ταβέρνα ή μπαρ με τεράστιες ολόκλειστες πέργκολες στο πεζοδρόμιο, στον δρόμο, ακόμη και στη θάλασσα που κάθε χρόνο μεγαλώνει και μεγαλώνει.

Στη λίμνη του Ηραίου οι παράγκες/ταβέρνες έχουν γίνει τεράστια μαγαζιά που απλώνουν τα τραπέζια τους σε εκατοντάδες τετραγωνικά και τώρα τελευταία έκλειναν ακόμα και τη λιμνοθάλασσα (έχει ανακηρυχτεί προστατευόμενη περιοχή!) για θαλάσσια σπορ. Στο νέο lux δημαρχείο Λουτρακίου, όπου βρίσκεται και η Πολεοδομία, όλος ο περιβάλλων χώρος είναι γεμάτος καρέκλες και τραπέζια από τις κοντινές καφετέριες και ταβέρνες! Αν όμως δεν είσαι από το Λουτράκι και έχεις κανένα διαμερισματάκι εκεί και τολμήσεις να βάλεις έστω κι έναν τσίγκο για σκιά στο μπαλκόνι σου, πέφτει όλη η πολεοδομία απάνω σου και σε στέλνει αδιάβαστο με πρόστιμα που υπερβαίνουν την αξία του διαμερίσματος. Να βάλουν και κανένα πρόστιμο οι άνθρωποι, να μη φαίνονται ότι «χαρίζονται» (γιατί για να χαρίζονται δεν χαρίζονται). Κατά τα άλλα, αυτά που είναι έξω από την αυλή τους και αυτά που σε λίγο θα καταλάβουν ακόμη και το γραφείο τους δεν τα «βλέπουν» καθόλου και τα αγνοούν ακόμη κι αν υπάρχουν καταγγελίες. Η πολεοδομία λοιπόν Λουτρακίου ανήκει μόνο στον λαό της και να φύγουν οι μετανάστες του Λεκανοπεδίου που θεωρούνται μόνο θύματα για οικονομικό άρμεγμα!
Μοιράσου το στο Facebook

Δημοσίευσε το στο Twitter
Reblog this post [with Zemanta]
Δημοσίευση: Αυγούστου 14, 2009

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Πολεδομικό χάος στο Λουτράκι"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator