ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΙΝΔΥΝΟΣ

1


ΑΝ ΛΑΒΕΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΜΥΝΗΜΑ ΔΙΑΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΑΣ

Αγαπητέ λογαριασμού χρήστη

Αυτό το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από OTENET Ηλεκτρονική Διαχείριση και στέλνουμε σε κάθε OTENET Email λογαριασμών χρήστη ιδιοκτήτη για την ασφάλεια. που έχουμε congestions λόγω της καταγραφής των ανώνυμων λογαριασμών ΟΤΕΝΕΤ έτσι κλείσιμο ορισμένων OTENET λογαριασμούς και ο λογαριασμός σας ήταν μεταξύ εκείνων που πρέπει να διαγραφούν. Είμαστε αποστέλλουμε αυτό το email σας, έτσι ώστε να μπορούν να ελέγχουν και να μας γνωρίσετε αν εξακολουθούν να επιθυμούν να χρησιμοποιούν αυτό το λογαριασμό. Αν εξακολουθείτε να ενδιαφέρεστε παρακαλούμε να επιβεβαιώσετε το λογαριασμό σας συμπληρώνοντας το χώρο below.Your όνομα χρήστη, κωδικό πρόσβασης, ημερομηνία γέννησης και της χώρας σας πληροφορίες θα ήταν απαραίτητες για την επαλήθευση του λογαριασμού σας.

Λόγω της συμφόρησης σε όλους τους χρήστες του OTENET και την απομάκρυνση όλων των αχρησιμοποίητων λογαριασμών OTENET, OTENET θα κλείσιμο όλων των αχρησιμοποίητων λογαριασμών, θα πρέπει να επιβεβαιώσει το E-mail συμπληρώνοντας τα στοιχεία σύνδεσής σας, αφού κάνουν κλικ παρακάτω κουμπί για την απάντηση, ή το λογαριασμό σας θα ανασταλεί κατά

24 ώρες για λόγους ασφαλείας.

* Ψευδώνυμο: ..............................

* Κωδικός: ................................

* Ημερομηνία Γέννησης: ............................

* Εναλλακτικές Email .........................

* Χώρα ή έδαφος: ................

Μετά ακολουθώντας τις οδηγίες στο φύλλο, ο λογαριασμός σας δεν θα διακοπεί και θα συνεχιστεί κανονικά. Ευχαριστώ για την προσοχή σας σε αυτό το αίτημα. Ζητούμε συγγνώμη για την όποια ταλαιπωρία.

Προσοχή! Λογαριασμός ιδιοκτήτης αρνείται ότι για την ενημέρωση του λογαριασμού μετά από δύο εβδομάδες από την παραλαβή αυτής της ειδοποίησης θα χάσει τα υπόψη μόνιμα.

Φιλικά,

OTENET Ηλεκτρονική Διαχείριση



Μοιράσου το στο Facebook
Δημοσίευσε το στο Twitter
Δημοσίευση: Αυγούστου 09, 2009

1 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΙΝΔΥΝΟΣ"
MARIA είπε...

ΜΠΗΚΑΝ HAKERS ΚΑΙ ΣΟΝ ΟΤΕ;


9 Αυγούστου 2009 στις 2:51 μ.μ.

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator