Νέο απίθανο ρεκόρ για τον Μπολτ στον τελικό των 100 μέτρων

0


Beijing Olympics: Usain Bolt Breaks The World ...

Ο άνθρωπος των ρεκόρ, ο Ουσέιν Μπολτ, χτύπησε και πάλι! Ο Τζαμαϊκανός σπρίντερ κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Βερολίνου, συντρίβοντας το ρεκόρ με 9.58!

Ο 23χρονος "χρυσός" Ολυμπιονίκης του Πεκίνου με μία εξωπραγματική κούρσα κέρδισε στον τελικό των 100 μέτρων σε χρόνο 9.58 (9.69 το προηγούμενο που είχε ο ίδιος), με τους υπόλοιπους κορυφαίους αθλητές να δείχνουν "μικροί" μπροστά σε αυτό το παγκόσμιο φαινόμενο του αθλητισμού.


Άπαντες περίμεναν ότι θα είναι μία μονομαχία ανάμεσα στον Τάισον Γκέι που βρισκόταν σε φουλ φόρμα και κατείχε την κορυφαία επίδοση στον κόσμο για το 2009 (9.77) και τον Τζαμαϊκανό σούπερ σταρ.

Όμως το "φαινόμενο" του Κίνγκστον δεν άφησε περιθώρια αμφισβήτησης, καθώς κατέβασε κατά 11 εκατοστά του δευτερολέπτου τη δική του ατομική και παγκόσμια επίδοση, με τον Αμερικανό να κάνει εθνικό ρεκόρ με 9.71 και να απορεί στο τέλος για το τι άλλο μπορoύσε να κάνει.

O Ασάφα Πάουελ ακόμα μία φορά δεν μπόρεσε να πάρει το χρυσό μετάλλιο, έκανε καλό χρόνο (9.84) και κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο, αλλά μέχρι εκεί, καθώς το μεγάλο αστέρι της Τζαμάικα είναι ο Μπολτ.

Μπολτ: "Έκανα αυτό που έπρεπε"

O νέος παγκόσμιος πρωταθλητής, Γιουσέιν Μπολτ, δήλωσε μετά την μεγάλη νίκη και το ρεκόρ: "Ένιωθα καλά μετά τους ημιτελικούς. Γνώριζα ότι επρόκειτο να γίνει καλή κούρσα και την εξετέλεσα. Είναι υπέροχη στιγμή, ενά υπέροχο συναίσθημα. Νιώθω καλά και γνώριζα ότι μπορούσα να το κάνω.

Υπήρχε πολύ όμορφη ατμόσφαιρα. Δεν θα ήταν ένας εύκολος αγώνας, αλλά είχα τέλεια αρχή και όλα ξεκίνησαν από αυτή
", δήλωσε αρχικά ο Τζαμαϊκανός

"Βγήκα εκεί έξω για να κάνω το καλύτερο και έκανα αυτό που έπρεπε, Δεν πρόκειται να υπάρξει πάρτι για μένα ενόψει της Τρίτης. Θα ξεκουραστώ όπως πάντα, χρειάζομαι ξεκούραση για τα 200μ.".
sport24
Μοιράσου το στο Facebook

Δημοσίευσε το στο Twitter
Reblog this post [with Zemanta]
Δημοσίευση: Αυγούστου 17, 2009

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Νέο απίθανο ρεκόρ για τον Μπολτ στον τελικό των 100 μέτρων"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator