Μαθητές "πρασινίζουν" την αυλή του σχολείου τους

0


Μπορεί τα σχολεία να είναι κλειστά λόγω καλοκαιριού, οι μαθητές του 88ου δημοτικού σχολείου Θεσσαλονίκης όμως επιστρέφουν για να… πρασινίσουν τη σχολική τους αυλή. Την Πέμπτη, στο πλαίσιο της «Ημέρας Περιβαλλοντικής Αγωγής», τα παιδιά θα φυτέψουν εποχιακά λουλούδια στα παρτέρια της σχολικής αυλής, θα περιποιηθούν το πράσινο του σχολείου και θα ασχοληθούν με την ανακύκλωση.

Σε μια προσπάθεια ευαισθητοποίησης των παιδιών σε θέματα οικολογίας και περιβάλλοντος, η Διεύθυνση Εκπαίδευσης του δήμου Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με την αντιδημαρχία Περιβάλλοντος και Πρασίνου, πραγματοποιεί την «Ημέρα Περιβαλλοντικής Αγωγής», την Πέμπτη στις 9 το πρωί. Η εκδήλωση εντάσσεται στο πρόγραμμα της δημιουργικής απασχόλησης των παιδιών κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Το παρών στην εκδήλωση θα δώσουν ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Βασίλης Παπαγεωργόπουλος και ο αντιδήμαρχος Πρασίνου Ν. Παπαγιαννόπουλος.
Δημοσίευση: Ιουλίου 16, 2009

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Μαθητές "πρασινίζουν" την αυλή του σχολείου τους"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator