ΚΙΑΤΟ: Με συγκίνηση, αναμνήσεις και έντονα συναισθήματα υποδέχθηκαν τον Δημήτρη Πιστεύο στο γενέθλιο τόπο του

0


Κιάτο, 05.10.23 

Στον γενέθλιο τόπο του, τα Μποζικά, μέσα σε κλίμα συγκίνησης, αναμνήσεων και έντονων συναισθημάτων, ολοκλήρωσε χθες, Τετάρτη, 4 Οκτωβρίου 2023, το προεκλογικό οδοιπορικό του στα χωριά του δήμου Σικυωνίων, ο υποψήφιος δήμαρχος Δημήτρης Πιστεύος.

Μιλώντας από καρδιάς στους συγχωριανούς του, ο κ. Πιστεύος αναφέρθηκε στο όραμα, στις αξίες και στους στόχους που έχει βάλει για την επόμενη μέρα του δήμου Σικυωνίων , κάνοντας ιδιαίτερης μνεία και για τις προοπτικές ανάπτυξης που έχουν τα Μποζικοχώρια, μια  περιοχή  που αντικειμενικά διαθέτει τοπία ιδιαίτερης φυσικής ομορφιάς, αλλά και πλούσια πολιτιστική και ιστορική κληρονομιά, καθώς έχει να επιδείξει την Ακρόπολη της Αρχαίας Τιτάνης, το φρούριο του Κοκκινόβραχου, το Βυζαντινό Μοναστήρι της  Λέχωβας κ.α .

Ο υποψήφιος δήμαρχος  Σικυωνίων -αφού αναφέρθηκε στην δεκατριάχρονη εγκατάλειψη της δημοτικής κοινότητας  Μποζικών, αλλά και των γύρω χωριών,  από την επιλεκτική αδιαφορία της απερχόμενης δημοτικής αρχής- κατέθεσε το δικό του «πιστεύω», λέγοντας ότι οι τοπικές κοινωνίες και οι δημοτικές αρχές οφείλουν να διαχειρίζονται ισότιμα, στο πλαίσιο της βιώσιμης τοπικής ανάπτυξης και της αξιοποίησης της τοπικότητας ως αναπτυξιακού παράγοντα, όλα τα πλουτοπαραγωγικά και πολιτιστικά στοιχεία που διαθέτει η κάθε περιοχή.

Κλείνοντας την ομιλία του ο κ. Πιστεύος δεσμεύτηκε  στους συγχωριανούς του ότι ως δήμαρχος Σικυωνίων θα τιμήσει στο ακέραιο τη σχέση εμπιστοσύνης που από μικρό παιδί έχει χτίσει μαζί τους, καθώς πέρα από την θεσμική έχει και την ηθική υποχρέωση να κινηθεί με όλες του τις δυνάμεις προς την κατεύθυνση αναγεννητής του γενέθλιου τόπου του.

Το καθολικό χειροκρότημα στο τέλος της βραδιάς, αλλά και οι εκδηλώσεις αγάπης και ενθουσιασμού από το σύνολο των κατοίκων στο πρόσωπο του «δικού τους παιδιού» ήταν το πιο ηχηρό μήνυμα ότι στην κάλπη της Κυριακής στα Μποζικά ένα όνομα θα υπάρχει: Δημήτρης Πιστεύος!  Δημοσίευση: Οκτωβρίου 06, 2023

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΙΑΤΟ: Με συγκίνηση, αναμνήσεις και έντονα συναισθήματα υποδέχθηκαν τον Δημήτρη Πιστεύο στο γενέθλιο τόπο του"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator