ΚΙΑΤΟ: Ο Πιστεύος κέρδισε Πάσιο, Διμηνιό και Λαλιώτη με τα λόγια και την καρδιά του!

0

Κιάτο, 04.10.23

Πάνδημο γίνεται πλέον το αίτημα της αλλαγής διοίκησης στον δήμο Σικυωνίων! Η επίσκεψη του υποψήφιου δημάρχου Σικυωνίων, Δημήτρη Πιστεύου, στο Πάσιο, το Διμηνιό και το Λαλιώτη την Τρίτη το βράδυ έδωσε την ευκαιρία στους κατοίκους των χωριών να διατρανώσουν την απόφασή τους να γυρίσει οριστικά σελίδα ο δήμος και να βγει από το τέλμα της 13χρονης στασιμότητας.

Κάθε χωριό, κάθε γειτονιά, κάθε καφενείο του δήμου γίνεται αφετηρία ανατροπής και πρόσκληση συμμετοχής σε μια καλύτερη, ελπιδοφόρα «Επόμενη Μέρα». Το διαπίστωσε ο ίδιος ο υποψήφιος δήμαρχος και οι υποψήφιοι του συνδυασμού του βλέποντας την παρουσία των πολιτών στις ομιλίες.

Ο Δημήτρης Πιστεύος μίλησε από καρδιάς στους πολίτες εξηγώντας τα κίνητρα που τον ώθησαν να αποφασίσει να διεκδικήσει την διοίκηση του δήμου, ο οποίος, όπως είπε, «παρουσιάζει μια εικόνα παρακμής και εγκατάλειψης».

Για να συνεχίσει: «Είχαν 13 χρόνια, για να κάνουν τον δήμο Σικυωνίων πρότυπο, όπως πολλές φορές δεσμεύθηκαν. 13 χρόνια είχαν την ευκαιρία και τα χρηματοδοτικά εργαλεία για να διαμορφώσουν καλύτερη ποιότητα ζωής στην πόλη και τα χωριά μας. 13 χρόνια, περιμέναμε με υπομονή, ανεχτήκαμε με την ελπίδα ότι ίσως οδηγήσουν τον δήμο μας σε ένα καλύτερο μέλλον. Δεν κατάφεραν τίποτα…».

Παράλληλα, αναφερόμενος στο σχέδιό του για την επόμενη μέρα, συμπλήρωσε πως έχει επιλέξει να συνεισφέρει στο δημόσιο διάλογο μιλώντας για τις προγραμματικές του δεσμεύσεις, διαμορφώνοντας ένα πρόγραμμα που να έχει ως στόχο την ουσιαστική προοπτική της Σικυωνίας, με ρεαλιστικές και άμεσα εφαρμόσιμες προτάσεις.

«Η κοινωνία μας διψά για αλλαγή μετά από δεκατρία χρόνια στασιμότητας, μετριότητας και αποτυχίας... Αυτό το μήνυμα προσπαθούμε να περάσουμε, μέσα από τις περιοδείες που κάνουμε σε κάθε περιοχή, συζητώντας με τους πολίτες, ακούγοντας και όχι μιλώντας μόνο», σημείωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Σικυωνίων.
Δημοσίευση: Οκτωβρίου 05, 2023

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΙΑΤΟ: Ο Πιστεύος κέρδισε Πάσιο, Διμηνιό και Λαλιώτη με τα λόγια και την καρδιά του!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator